• Poreska poslala rešenja o doprinosima za sveštenike i verske službenike za ovu godinu

  Poreska uprava objavila je da je sveštenicima i verskim službenicima poslala rešenja kojima se utvrđuje akontaciona obaveza po osnovu doprinosa za penzijsko i invalidsko zdravstveno osiguranje. Obaveza po osnovu doprinosa utvrđena je na osnovu podataka – spiskova crkava i verskih zajednica koje je Poreskoj upravi dostavio Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, navedeno je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Poreska poslala rešenja o doprinosima za sveštenike i verske službenike za ovu godinu

  Poreska uprava objavila je da je sveštenicima i verskim službenicima poslala rešenja kojima se utvrđuje akontaciona obaveza po osnovu doprinosa za penzijsko i invalidsko zdravstveno osiguranje.

  Obaveza po osnovu doprinosa utvrđena je na osnovu podataka – spiskova crkava i verskih zajednica koje je Poreskoj upravi dostavio Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje, navedeno je u saopštenju.

  Kako je precizirano, rešenja su na uručenje predata pošti 10. februara.

  Njihovo dostavljanje vrši se u skladu sa Zakonom o poreskom postupku i poreskoj administraciji, kojom je propisano da se poreski akt smatra dostavljenim po isteku 15 dana od dana predaje poreskog akta pošti.

  Izvor: Beta

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija