• Portal 021.rs nominovan za najbolji informativni sajt u regionu

  U šestom Izboru za najbolji regionalni news portal našlo se 20 medija iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore.  Iz Srbije je nominovano pet portala, a 021.rs je jedini medij van Beograda koji se našao među kandidatima za nagradu. Ujedno, to je i prvi put da se među nominovanim medijima iz Srbije nalazi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Portal 021.rs nominovan za najbolji informativni sajt u regionu

  U šestom Izboru za najbolji regionalni news portal našlo se 20 medija iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore. 

  Iz Srbije je nominovano pet portala, a 021.rs je jedini medij van Beograda koji se našao među kandidatima za nagradu.

  Ujedno, to je i prvi put da se među nominovanim medijima iz Srbije nalazi sajt koji nije iz glavnog grada. 

  Za 021.rs možete da glasate do 30. novembra, na OVOM LINKU

  O priznanju će odlučiti publika i žiri. Čitaoci i čitateljke će moći da glasaju u anketi sajta Media daily i to će nominovanim portalima doneti 30 odsto bodova.

  Preostalih 70 odsto bodova će dati žiri, koji odlučuje na osnovu originalnosti i inovativnosti stila pisanja i načina opreme fotografija/videa na sajtu, vizuelnog izgleda portala i prilagođenosti korisnicima, te pridržavanja profesionalnih i etičkih novinarskih kodeksa. 

  Najviše nominovih medija je iz Hrvatske, sedam, nakon čega sleduje Srbija, sa pet nominovanih medija. 

  Iz Srbije su nominovani 021.rs, Euronews, Danas, Nova i RTS.

  Iz Hrvatske su nominovani sajtovi Telegram, Index, Dnevnik, Danas, Nacional, N1, HRT, iz Slovenije Siol, 24ur, Žurnal24, iz Bosne i Hercegovine Klix, Buka i Al Jazeera Balkans, iz Crne Gore CDM, iz Severne Makedonije Sloboden pečat.

  Priznanje za najbolji news portal do sada je tri puta osvajao 24ur iz Slovenije, te po jednom Nova i Danas iz Srbije.

  Izbor za najbolji informativni portal u regionu organizuje Media daily, specijalizovani sajt za medije i telekom industriju, uz podršku platforme za oglašavanje Midas network.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina

  Dnevni voz Novi Sad – Bar saobraća od 14. juna

  Počela je prodaja karata za dnevni barski voz koji saobraća od Novog Sada do Bara i obratno. Kao i ranije, večernji voz za Bar kreće iz Zemuna.  Voz od Novog Sada do Bara će saobraćati od 14. […]