• Poskupljuje putarina, obezbeđen popust za automatsko plaćanje

  Vlada Srbije donela je rešenje o povećanju putarina za 14 odsto onima koji naknadu za korišćenje autoputa ne plaćaju putem uređaja za elektronsku naplatu putarine ENP. Vozači koji koriste taj uređaj imati popust od šest odsto, pa će za njih povećanje putarine iznositi osam odsto, navedeno je u saopštenju iz Vlade Srbije. Kako se dodaje, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Poskupljuje putarina, obezbeđen popust za automatsko plaćanje
  Foto: IN Medija

  Vlada Srbije donela je rešenje o povećanju putarina za 14 odsto onima koji naknadu za korišćenje autoputa ne plaćaju putem uređaja za elektronsku naplatu putarine ENP.

  Vozači koji koriste taj uređaj imati popust od šest odsto, pa će za njih povećanje putarine iznositi osam odsto, navedeno je u saopštenju iz Vlade Srbije.

  Kako se dodaje, članovi Vlade doneli su rešenje da se izmeni Odluka o visini posebne naknade za upotrebu javnog puta, njegovog dela i putnog objekta kojom se definiše visina posebne naknade, odnosno putarina.

  Poslednje poskupljenje putarine u Srbiji bilo je pre godinu dana, a poslednje poskupljenje na autoputu Miloš Veliki bilo je krajem novembra prošle godine.

  Izvor: Nova ekonomija

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija