• Pošta će penzionerske kartice dostavljati na kućnu adresu

  Pošta Srbije objavila je danas da je u potpunosti spremna da nove penzionerske kartice dostavlja na kućne adrese korisnika. Time će, kako je navedeno, olakšati postupak preuzimanja velikom broju korisnika koji penzionersku karticu nisu u mogućnosti da podignu u filijalama Fonda PIO. Po izradi penzionerskih kartica u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca (ZIN) […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pošta će penzionerske kartice dostavljati na kućnu adresu
  foto:Pixabay

  Pošta Srbije objavila je danas da je u potpunosti spremna da nove penzionerske kartice dostavlja na kućne adrese korisnika.

  Time će, kako je navedeno, olakšati postupak preuzimanja velikom broju korisnika koji penzionersku karticu nisu u mogućnosti da podignu u filijalama Fonda PIO.

  Po izradi penzionerskih kartica u Zavodu za izradu novčanica i kovanog novca (ZIN) i odmah nakon što budu dostavljane Pošti, Pošta Srbije obezbediće brzu i pouzdanu dostavu penzionerskih kartica na kućnim adresama korisnika.

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/produzeno-radno-vreme-filijala-i-sluzbi-pio-fonda-zbog-preuzimanja-penzionerske-kartice/

  Razgovori su obavljeni sa svim direktorima radnih i regionalnih radnih jedinica Pošte Srbije, koje su u stanju gotovosti da ovaj zadatak obave kao posao prvog prioriteta, na vreme i na najbolji mogući način.

   Istaknuto je da će Pošta Srbije staviti na raspolaganje kompletne tehnološke kapacitete, nacionalnu poštansku mrežu radnih jedinica u celoj zemlji, kao i zaposlene – poštare i dostavljače, kako bi penzionerima omogućila da u najkraćem roku dobiju penzionersku karticu i počnu da ostvaruju pogodnosti, promotivne cene i popuste.

  Primena i korišćenje novih penzionerskih kartica počela je 1. oktobra.

  Penzioneri koji se za besplatnu penzionersku karticu nove generacije još uvek nisu prijavili, to mogu da urade na šalterima više od 1.500 poslovnica pošta širom Srbije.

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]