• Postavljen kamen temeljac za kovid bolnicu u Novom Sadu

  Kamen temeljac za novu, treću kovid bolnicu u našoj zemlji postavljen je danas na lokaciji na strani Srema u neposrednoj blizini Novog Sada. Završetak radova se očekuje 1. septembra ove godine, a bolnica će imati ukupno 600 ležajeva od kojih 220 jedinica intenzivne nege. Kao i kod druge dve kovid bolnice izvođač radova je kompanija […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Postavljen kamen temeljac za kovid bolnicu u Novom Sadu

  Kamen temeljac za novu, treću kovid bolnicu u našoj zemlji postavljen je danas na lokaciji na strani Srema u neposrednoj blizini Novog Sada.

  Završetak radova se očekuje 1. septembra ove godine, a bolnica će imati ukupno 600 ležajeva od kojih 220 jedinica intenzivne nege. Kao i kod druge dve kovid bolnice izvođač radova je kompanija ‘Termomont’.

  Pored ostalih, postavljanju kamena temeljca prisustvovali su predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, kao i predsednik Aleksandar Vučić koji je istakao važnost bolnice u borbi protiv virusa Kovid-19, kako za novosađane, tako i za sve građane Vojvodine.

  Ovom prilikom Vučić je istakao da ce se sa otvaranjemmive bolnice uduplati broj jedinica intenzivnog lečenja na teritoriji Vojvodine.

  „Ova investicija je naš ‘džoker’ u borbi protiv korona virusa“ kazao je Miloš Vučević, pa u ime novosađana preneo zahvalnost državnom vrhu na efikasnosti, i istakao „zato i verujemo u snažna liderstva, a ne u institucije“.

  Na kraju izlaganja gradonačelnik Novog Sada institucije je okarakterisao kao „neke oguljene forme bez bilo ikakvog značaja i suštine“.

  Autor: Nenad Babić

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina