• Potpisan ugovor sa „misterioznim“ investitorom

  Ugovor o kupoprodaji zemljišta u vlasništvu Opštine Inđija na kojoj je najavljena izgradnja proizvodne hala površine 50 hiljada kvadrata, potpisan je danas izmedju predstavnika lokalne samouprave i kompanije “Kemoimpeks”. – Novi investitor je kupio zemljište površine 8 hektara i predstavlja jednog od lidera u trgovini opreme za motorna vozila. Izgradnja pogona očekuje se tokom naredne […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Potpisan ugovor sa „misterioznim“ investitorom

  Ugovor o kupoprodaji zemljišta u vlasništvu Opštine Inđija na kojoj je najavljena izgradnja proizvodne hala površine 50 hiljada kvadrata, potpisan je danas izmedju predstavnika lokalne samouprave i kompanije “Kemoimpeks”.

  – Novi investitor je kupio zemljište površine 8 hektara i predstavlja jednog od lidera u trgovini opreme za motorna vozila. Izgradnja pogona očekuje se tokom naredne godine – navode u Opštini Inđija.

  Iz lokalne uprave ponavljaju reči predsednika Opštine izrečene pre deset dana, prilikom najave potpisivanja ugovora, da “dolazak novog investitora znači veći priliv u opštinski budžet a samim tim i povećanje ulaganja u obrazovanje, kulturu, dom zdravlja, komunalnu i putnu infrastrukturu”.

  Ovoga puta su saopštili ime kompanije koja će navodno investirati, a koje je IN Medija već otkrila, ali ponovo nisu naveli ni kada bi pogon mogao da bude izgrađen, niti koliko radnika će zapošljavati.

  Kada je 10. septembra najavljena „nova investicija“, prvi čovek opštine nije želeo da saopšti ko stoji iza nje, ali je IN Medija još tada otkrila da će ugovor biti potpisan sa ‚”Kemoimpeksom”, iza koga stoji Dragan Karadžić, ime koje je već poznato javnosti.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija