• Potvđena optužnica protiv Zorana R. zbog bacanja bombe u Inđiji

  Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu koju je tužilaštvo podiglo protiv Zorana R. (40) iz Putinaca kod Rume, okrivljenog za pokušaj ubistva i nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. On se tereti da je 26. maja prošle godine pucao u Dragana K. (42), a potom bacio bombu na kafić u Inđiji, prenosi […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Potvđena optužnica protiv Zorana R. zbog bacanja bombe u Inđiji

  Viši sud u Sremskoj Mitrovici potvrdio je optužnicu koju je tužilaštvo podiglo protiv Zorana R. (40) iz Putinaca kod Rume, okrivljenog za pokušaj ubistva i nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

  On se tereti da je 26. maja prošle godine pucao u Dragana K. (42), a potom bacio bombu na kafić u Inđiji, prenosi Sremskomitrovački portal.

  Podsećamo, Zoran K. je krajem maja prošle godine usred dana pucao u Dragana K. (42) koji je sedeo u kafiću. To je učinio pred brojnim očevicima, a kako se vidi na snimku, nije nosio nikakvu „kamuflažu“ i odmah je identifikovan. Nakon pucnjave, vratio se i bacio bombu u isti taj lokal, u koji je u međuvremenu utrčao Dragan koji je bio meta.

  Četrdesetdvogodišnjaku je pomoć ukazana u Domu zdravlja u Inđiji, a potom je prevezen u Kliničko bolnički centar Vojvodina gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

  Osim četrdesetdvogodišnjaka, niko od zaposlenih niti gostiju nije povređen.

  Izvor: Sremskomitrovački portal

  IN Medija

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/muskarcu-koji-je-bacio-bombu-produzen-pritvor/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija