• Povećava se cena vozne karte, za pojedine putnike ostaje ista

  Ministar saobraćaja Tomislav Momirović rekao je da se sprema novi paket koji će doneti korigovane cene voznih karata ina relaciji Beograd – Novi Sad. Kako je istakao, cena se neće menjati za one koji idu vozom na posao.  – Cena za njih neće rasti. A za najbrže i najkvalitetnije vozove biće rast cene, ali će […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Povećava se cena vozne karte, za pojedine putnike ostaje ista

  Ministar saobraćaja Tomislav Momirović rekao je da se sprema novi paket koji će doneti korigovane cene voznih karata ina relaciji Beograd – Novi Sad.

  Kako je istakao, cena se neće menjati za one koji idu vozom na posao.

   – Cena za njih neće rasti. A za najbrže i najkvalitetnije vozove biće rast cene, ali će i dalje biti najpovoljniji u regionu. –  rekao je Momirović gostujući na TV Pink.

  Dodao je da je u železnicu uloženo više od milijardu evra, te da se ona mora i održavati, i apelovao da građani to razumeju.

   – Cena mora da bude malo viša. Neće biti mnogo viša za one koji iz Pazove, Banovaca, Inđije koriste železnicu do posla. Njima će cena ostati ista. –  rekao je Momirović.

  Međutim, Momirović nije naveo koliko će konkretno iznositi cena karata.

  Zbog velikog interesovanja putnika, do 31. maja je produžen promotivni period karata za vozove između Beograda i Novog Sada. To se odnosi na vozove Inter City „Soko“, Regio Expres „Soko“ i u regio vozovima.

  IN Medija

  Pogledaj još:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/mesecne-karte-za-voz-od-1-aprila-tada-krecu-i-pune-cene-karata/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina