• Povučeni pojedini „Kinder“ proizvodi iz prodaje u Srbiji

  Kompanija „Ferrero“ sa rafova prodavnica u Srbiji samoincijativno povlači određene „Kinder“ artikle, saopštila je ta kompanija. Radi se o “Kinder Schoko-bons” i “Kinder Happy Moments” koje su proizvedene u Belgiji, a povučene su zbog moguće povezanosti sa slučajevima salmonele koji su otkriveni van granica naše zemlje. Kupcima savetuju da ne konzumiraju neke od ovih proizvoda, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Povučeni pojedini „Kinder“ proizvodi iz prodaje u Srbiji

  Kompanija „Ferrero“ sa rafova prodavnica u Srbiji samoincijativno povlači određene „Kinder“ artikle, saopštila je ta kompanija.

  Radi se o “Kinder Schoko-bons” i “Kinder Happy Moments” koje su proizvedene u Belgiji, a povučene su zbog moguće povezanosti sa slučajevima salmonele koji su otkriveni van granica naše zemlje.

  Kupcima savetuju da ne konzumiraju neke od ovih proizvoda, da ih sačuvaju i da se obrate Timu za brigu o potrošačima te firme.

  – Iako nakon testiranja Kinder proizvoda plasiranih na tržištu Srbije nijedan nije bio pozitivan na salmonelu, niti nam je pristigla ijedna žalba potrošača do sada, ovu situaciju shvatamo izuzetno ozbiljno, jer nam je briga o potrošačima uvek prioritetnavodi “Ferrero” dodajući da su proizvodi povučeni iz prodaje kao mera predostrožnosti.

  Povučeni su proizvodi Kinder Schoko-bons i Kinder Happy Moments proizvedeni u Belgiji, sledećih serijskih brojeva:
  KINDER SCHOKOBONS 200g, L007L003
  KINDER SCHOKOBONS 46g, L293RZD-KX
  KINDER SCHOKOBONS 46g, L336RZD-MU
  KINDER SCHOKOBONS 125g, L005L03
  KINDER SCHOKOBONS 125g, L293R03
  KINDER SCHOKOBONS 125g, L302R03
  KINDER SCHOKOBONS 125g, L307R03
  KINDER SCHOKOBONS 125g, L321R03
  KINDER SCHOKOBONS 200g, L292R03
  KINDER HAPPY MOMENTS 191g, L005LWPJ

  Svi ostali „Ferrero“ proizvodi, uključujući i „Kinder“ proizvode koji nisu gore navedeni, bezbedni su za upotrebu i nisu povučeni iz prodaje.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI