• Poziv za dobrovoljno služenje vojnog roka

  Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije organizovaće tokom avgusta predstavljanje dobrovoljnog služenja vojnog roka u pet gradova i opština u Republici Srbiji. To će ujedno biti prilika da oni koji su već doneli odluku da pristupe Vojsci Srbije i dobrovoljno odsluže vojni rok, popune prijave na konkurs i započnu proceduru. Štandovi na kojima će zainteresovani mladići […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Poziv za dobrovoljno služenje vojnog roka

  Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije organizovaće tokom avgusta predstavljanje dobrovoljnog služenja vojnog roka u pet gradova i opština u Republici Srbiji.

  To će ujedno biti prilika da oni koji su već doneli odluku da pristupe Vojsci Srbije i dobrovoljno odsluže vojni rok, popune prijave na konkurs i započnu proceduru.

  Štandovi na kojima će zainteresovani mladići i devojke moći da se informišu o svim pojedinostima dobrovoljnog služenja biće postavljeni 7. avgusta u Žitištu i Valjevu, 14. avgusta u Vršcu, 19. avgusta u Loznici i 21. avgusta u Požegi, dok predstavljanje tog programa u Inđiji nije planirano.

  Zainteresovani građani će od pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije koji budu posetili njihova mesta biti u prilici da saznaju šta podrazumeva i kako izgleda dobrovoljno služenje vojnog roka i kakve prednosti donosi o kasnijem zaposlenju u Vojsci.

  Konkurs za dobrovoljno služenje vojnog roka otvoren je neprekidno, a informator možete pogledati ovde.

  IN Medija

  Naslovna: Vojska Srbije

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija