• Pozivnica za svadbu „preletela“ 92 kilometra do Stare Pazove

  Nemanja Stevanov iz Stare Pazove dobio je u sredu 19.jula pozivnicu za svadbu koja je zakazana za 9.septembar ove godine. Ništa ne bi bilo neobično da pozivnica nije stigla od mladenaca koje ne poznaje, olujnim vetrom.  Pozivnica je stigla iz Lešnice, selo nadomak Loznice direktno u baštu Nemanje Stevanova u Staru Pazovu.  –Kada se oluja […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pozivnica za svadbu „preletela“ 92 kilometra do Stare Pazove

  Nemanja Stevanov iz Stare Pazove dobio je u sredu 19.jula pozivnicu za svadbu koja je zakazana za 9.septembar ove godine. Ništa ne bi bilo neobično da pozivnica nije stigla od mladenaca koje ne poznaje, olujnim vetrom. 

  Pozivnica je stigla iz Lešnice, selo nadomak Loznice direktno u baštu Nemanje Stevanova u Staru Pazovu. 

  Kada se oluja stišala izašao sam u dvorište da raščistim nered. Auto mi je bio oštećen i dok sam se sa tim bavio ugledam u žbunu komad papira. Bar je tako izgledalo, pogledam kad ono pozivnica za svadbu od ljudi koje ne poznajem– kaže kroz osmeh Nemanja Stevanov.

  Nemanji je jasno da je pozivnica „doneta jakim vetrom“ direktno njemu na kućni prag i tu zanimljivost je podelio na svom Fejsbuku. 

  Ne znam da li da idem na tu svadbu kad su me već pozvali. Pokušao sam da kontaktiram mladoženju preko Fejsbuka ali on poruku još nije pročitao. – objašnjava Nemanja.

  On smatra da do svadbe ima još vremena i da će do tad uspeti da stupi u kontakt sa mladencima i kaže da bi se rado odazvao ovakvom sudbinskom pozivu.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije ZABAVA

  Ramštajn podigao Ušće na noge (VIDEO)

  Spektakularni koncert „Ramštajna" održan je na beogradskom Ušću, a počeo je nešto posle 21 čas. Publika je članove nemačkog sastava dočekala ovacijama i gromoglasnim […]

  Doček Svetog Patrika sa Radio Tarantulom

  U subotu 16.marta u organizaciji onlajn radija „Tarantula“ i legendarnog kafea Geto u Inđiji biće obeležen dan Svetog Patrika. Organizatori najavljuju mogućnost konzumiranja Jameson-a sa uz […]