• Pre 14 godina najavljeno preseljenje gradske biblioteke, još uvek je na starom mestu

  Davne 2010. godine, na današnji dan, prvi put je najavljeno preseljenje gradske biblioteke u novi prostor.Međutim, ni nakon toliko vremena još uvek nije poznato da li će i kada biblioteka dobiti nove prostorije.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pre 14 godina najavljeno preseljenje gradske biblioteke, još uvek je na starom mestu

  Kako je tada objavljeno na zvaničnom sajtu Opštine Inđija, Biblioteka „Dr Đorđe Natošević“, uskoro će na zadovoljstvo svojih korisnika biti premeštena na novu lokaciju u potpuno nov prostor, čime će biti obezbeđeni značajno bolji uslovi za korisnike, ali i zaposlene u ovoj Ustanovi.

  Reč je o poslovnom prostoru površine 1000 m², na dve etaže, u ekskluzivnom poslovno-trgovinsko-stambenom kompleksu TQCity, koji je kompanija „Tradeunique“ izgradila na prostoru nekadašnjeg Radničkog univerziteta i Fabrike nameštaja „Srem“, u strogom centru Inđije. Biblioteka će, nakon unutrašnjeg uređenja i opremanja prostora, dobiti najsavremenije uslove za rad, čime će biti rešeni višedecenijski prostorni problemi, koji su umnogome definisali mogućnosti i domete u obavljanju delatnosti. – objavljeno je tada na zvaničnom sajtu Opštine.

  Međutim, 14 godina nakon toga ne samo da je gradska Biblioteka na istom mestu već još uvek nije poznato kada će i da li će uopšte doći do preseljenja.

  To je ujedno bila jedna od tema lokalnog parlamenta kada je odbornik pokreta Građanin, Božidat Sudžum pitao predsednika opštine Inđija, Vladimir Gaka zbog čega do sada Gradska biblioteka nije dobila nove prostorije.

  Umesto konkretnog odgovora, aktuelni predsednik je optužio najmlađeg odbornika, koji je u vreme kupovine pomenutog prostora imao 8 godina, da mu je Ješić idol.

   

  PROČITAJTE JOŠ:  

  Preseljenje Biblioteke u Trejdjunik: Optužbe umesto konkretnih odgovora

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija