• Pred odbornicima informacija o poskupljenju vode, sa dva meseca zakašnjenja

  Informacija o datoj saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora o promeni cena komunalnih usluga JKP „Vodovod i kanalizacija” naći će se na sednici Skupštine opštine Inđija 2. marta, dva meseca nakon što je odluka o poskupljenje vode stupilo na snagu. Podsetimo da je  poskupljenje cene vode za 15 odsto od prvog januara iznenadilo sve stanovnike Inđije […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pred odbornicima informacija o poskupljenju vode, sa dva meseca zakašnjenja

  Informacija o datoj saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora o promeni cena komunalnih usluga JKP „Vodovod i kanalizacija” naći će se na sednici Skupštine opštine Inđija 2. marta, dva meseca nakon što je odluka o poskupljenje vode stupilo na snagu.

  Podsetimo da je  poskupljenje cene vode za 15 odsto od prvog januara iznenadilo sve stanovnike Inđije jer pre toga građani nisu bili obavešteni da će do poskupljenja uopšte doći.

  Nova cena od prvog januara iznosi 63 dinara dok je pre povećanja iznosila 55 dinara. Međutim, informacija o novoj ceni mogla se naći samo na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ što prema rečima šefa odbornčke grupe „Građanin“ Strahinje Jovanovića  nije dovoljno.

  Odluka o poskupljenju

  Dva meseca nakon što je voda u Inđiji poskupela, informacija o saglasnosti o poskupljenju koje je doneo Nadzorni odbor Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” naći će se konačno pred odbornicima.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija