Pred odbornicima informacija o poskupljenju vode, sa dva meseca zakašnjenja

Informacija o datoj saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora o promeni cena komunalnih usluga JKP „Vodovod i kanalizacija” naći će se na sednici Skupštine opštine Inđija 2. marta, dva meseca nakon što je odluka o poskupljenje vode stupilo na snagu. Podsetimo da je  poskupljenje cene vode za 15 odsto od prvog januara iznenadilo sve stanovnike Inđije […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Pred odbornicima informacija o poskupljenju vode, sa dva meseca zakašnjenja

Informacija o datoj saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora o promeni cena komunalnih usluga JKP „Vodovod i kanalizacija” naći će se na sednici Skupštine opštine Inđija 2. marta, dva meseca nakon što je odluka o poskupljenje vode stupilo na snagu.

Podsetimo da je  poskupljenje cene vode za 15 odsto od prvog januara iznenadilo sve stanovnike Inđije jer pre toga građani nisu bili obavešteni da će do poskupljenja uopšte doći.

Nova cena od prvog januara iznosi 63 dinara dok je pre povećanja iznosila 55 dinara. Međutim, informacija o novoj ceni mogla se naći samo na sajtu JKP „Vodovod i kanalizacija“ što prema rečima šefa odbornčke grupe „Građanin“ Strahinje Jovanovića  nije dovoljno.

Odluka o poskupljenju

Dva meseca nakon što je voda u Inđiji poskupela, informacija o saglasnosti o poskupljenju koje je doneo Nadzorni odbor Javnog komunalnog preduzeća “Vodovod i kanalizacija” naći će se konačno pred odbornicima.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Ješić i Jovanović noćna mora za lokalnu vlast

Nekadašnji predsednik opštine Inđija Goran Ješić i mladi odbornik Strahinja Jovanosvić najveća su „pretnja“ u očima lokalne vlasti na predstojećim lokalnim izborima koji Inđiju očekuju 2024. godine. Nakon rezultata ankete koja je vršena među građanima Inđije lokalna vlast se svim snagama usmerila na diskreditovanje Ješića i Jovanovića.

Ješić: Ako nisam u pravu neka me tuže

Priča o kvalitetu pijaće vode u Inđiji se pretvorila u političko prepucavanje lokalne vlasti i nekadašnjeg predsednika Opštine Gorana Ješića.

Gak: Nikad nisam rekao biće nova škola nego biće rešeno pitanje škole u Jarkovcima

Nove prostorije škole u Jarkovcima biće stavljene u upotrebu u poslednjoj nedelji pred izbore. Predstojeća adaptacija predstavlja rešenje samo jednog dela problemai a u Jarkovcima je planirana izgradnja još jednog objekta za koji se sa sigurnošću ne može znati da li će biti vrtić ili škola ali ni tačan datum ove investicije, najavio je predsednik opštine Inđija Vladimir Gak.

Milica Đurđević Stamenovski posetila Banstol

Nosilac liste „Nacionalno okupljanje“ Milica Đurđević Stamenkovski posetila je Hram Blage Marije u naselju Banstol kod Inđije i rekla da će koalicija Zavetnika i Dveri voditi računa o krajiškim Srbima i uslovima u kojima žive.