• Predavanje za roditelje „Kako vaspitati bez kritikovanja“ Biljane Grbović

  U bilblioteci „dr Đorđe Natošević“ u sredu 26. aprila od 18 sati biće održano predavanje za roditelje „Kako vaspitati bez kritikovanja“ Biljane Grbović Predavanje za roditelje „Кako vaspitavati bez kritikovanja“ održaće Biljana Grbović, pedagog i roditelj, iz Udruženje roditelja „Matica“ iz Novog Sada. U interaktivnoj komunikaciji sa roditeljima gospođa Grbović će predstaviti autorski priručnik “Volim […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predavanje za roditelje „Kako vaspitati bez kritikovanja“ Biljane Grbović

  U bilblioteci „dr Đorđe Natošević“ u sredu 26. aprila od 18 sati biće održano predavanje za roditelje „Kako vaspitati bez kritikovanja“ Biljane Grbović

  Predavanje za roditelje „Кako vaspitavati bez kritikovanja“ održaće Biljana Grbović, pedagog i roditelj, iz Udruženje roditelja „Matica“ iz Novog Sada. U interaktivnoj komunikaciji sa roditeljima gospođa Grbović će predstaviti autorski priručnik “Volim što sam rodila tebe baš takvu/takvog”, priručnik za roditelje dece uzrasta od 3 do 18 godine, sačinjenog od konkretnih rešenja za ove najčešeće probleme sa kojima se roditelji danas suočavaju. Priručnik je koncipiran tako da pojednostavi proces vaspitanja, da se lako usvoje i primene pravilni obrasci u različitim situacijamma.

  Biljana Grbović je rođena 1977. godine u Novom Sadu, gde i danas živi i radi u Udruženju roditelja Matica. U središtu njenih proučavanja su: lični razvoj dece i odraslih, sticanje samopouzdanja, emocionalna i socijalna inteligencija, izazovi roditeljstva…  Svoje formalno obrazovanje stekla je na Pedagoškom fakultetu (master dizajner medija u obrazovanju), koje je kasnije nadogradila edukacijama iz oblasti psihologije. Autorka je priručnika Volim što sam rodila baš tebe, baš takvu, takvog! Majka je troje dece.

  Biljana Grbović će sa roditeljima podeliti iskustva na koji način postići de se dete oseća voljenim i jakim, a da pri tome ima radne navike i samodisciplinu. Кako treba da se postave u situacijama kada dete neće da uči, neće da skupi svoje stvari, kada je previše na telefonu, kasno leže, ne zna da se snađe u društvu, drsko je.

   Mnoštvo dilema, pitanja, muka i traganja nalazi se pred roditeljima koji žele da im deca žive u što zdravijem okruženju, da imaju dobre prijatelje, kolege i partnere, da postanu zadovoljni i srećni ljudi, predavanje Biljane Grbović u sredu 26. aprila daće smernice za roditelje.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija