• Predsednica Dveri u Inđiji napustila taj pokret

  Predsednica GO Dveri Inđija Svetlana Ćuskić dala je ostavku na tu funkciju i napustila pokret. Ona je navela da je odluku donela zbog “nestalne i neizvesne” političke perspektive Dveri i “gubljenja ideje, cilja i strategije”. U saopštenju za javnost Ćuskić navodi da su “porodične vrednosti i doslednost” koje su krasile taj pokret “žrtvovane u korist […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predsednica Dveri u Inđiji napustila taj pokret

  Predsednica GO Dveri Inđija Svetlana Ćuskić dala je ostavku na tu funkciju i napustila pokret.

  Ona je navela da je odluku donela zbog “nestalne i neizvesne” političke perspektive Dveri i “gubljenja ideje, cilja i strategije”.

  U saopštenju za javnost Ćuskić navodi da su “porodične vrednosti i doslednost” koje su krasile taj pokret “žrtvovane u korist nekoliko mandata i nadobudnih kandidatura pojedinaca”, a da se trud članova Dveri nije vrednovao.

  – Postalo mi je teško i problematično da svojim sugrađanima objasnim postupke i protumačim poruke rukovodećih ljudi u pokretu, koje su se menjale gotovo na nedeljnom nivou – napisala je Svetlana Ćuskić u saopštenju.

  Ona je naglasila da “prekida sve političke aktivnosti, osim humanitarnih i društvenokorisnih”, ali istovremeno ostavila mogućnost daljeg političkog angažmana.

  – Verujem da će doći vreme kada će se stvoriti okolnosti da mogu da učinim više za svoj grad, zajedno sa drugim doslednim ljudima kojih i te kako ima u svim političkim grupacijama vlasti i opozicije, ali su trenutno skrajnuti i onemogućeni da pokažu svoj kvalitet i umeće – navela je ona Svetlana Ćuskić u saopštenju.

  Ovo je drugi veliki udarac za lokalni odbor Dveri. Prethodno je, u avgustu, isti napustila Marija Janjušević, jedna od najistaknutijih članica i bivša poslanica tog pokreta u Skupštini Srbije.

  Marija Janjušević Nedić

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika