• Predsednik Opštine ponovo izjavio da kreću radovi na rekonstrukciji trotoara u ulici Jug Bogdana

  Priča o rekonstrukciji trotoara u Ulici Jug Bogfana ponovo je aktualizovana i u ovoj izbornoj godini.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predsednik Opštine ponovo izjavio da kreću radovi na rekonstrukciji trotoara u ulici Jug Bogdana
  Foto: IN Medija

  Davne 2018. godine, ćelni ljudi  Opštine Inđija  su najavili da „U cilju bezbednijeg i komfornijeg korišćenja pešačkih staza u narednom periodu počinju radovi na izgradnji i rekonstrukciji trotoara širom opštine“.

  Jedna od najkritičnijih se nalazi u Ulici Jug Bogdana i to u delu od Pošte do Bloka 63. Usvajanjem rebalansa stekli su se uslovi da ova izuzetno loša staza dobije savremeni izgled. – rečeno je tada iz lokalne samouprave.

  Priča o rekonstrukciji trotoara u Ulici Jug Bogfana ponovo je aktualizovana u ovoj izbornoj godini.

  Nastavljamo rekonstrukciju trotoara i mislim da je izvođač radova uveden u posao što se tiče Ulice Jug Bogdana. Krenućemo taj deo kao nešto što je bilo prioritet i to je ona deonica koju smo rekli da će ićoi staza zdravlja. Od Jug Bogdana pa čitavim krugom da se završi u Lejama i Sportske hala pa nazad do centra. I tu kasnimo mesec i nešto dana ne zbog nas, papirološki je bila hiljadu i jedna prepreka. Mislim da je konačno i to rešeno i da možemo krenuti u radove. Davnih meseci smo trebali da krenemo ali eto, dešava se. – rekao je predsednik Opštine Vladimir Gak.

  Podsetimo da je 2021. godine, govoreći o „Stazi zdravlja“, predsednik opštine Inđija Vladimir Gak izjavio da je za tu godinu u planu i rekonstrukcija trotoara u centralnim gradskim ulicama, pre svega u ulici Jug Bogdana.

  Inače, rekostrukcija trotoara u prvom delu ulice Jug Bogdana je urađena davne 2006. godine. Tadašnja vlast se odlučila da se umesto drugog dela ulice ipak uradi rekonstrukcija Mitrovdanske dok će drugi deo Jug Bogdana biti urađen “kada se steknu uslovi.”

  Pomenute uslove stanovnici drugog dela ulice Jug Bogdana kao i Bloka 63, koji svakodnevno prolaze tom ulicom, još uvek čekaju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]