• Predsednik Opštinske izborne komisije podneo ostavku, odbornici imenuju novog na predlog SNS-a

  Dosadašnji predsednik Opštinske izborne komisije Nikola Malić podneo je neopozivu ostavku 29. aprila ove godine,  pisanim putem, koju mu je Komisija za kadrovska i administrativna pitanja prihvalila na sednici održanoj 23. juna 2022. godine. Malića je za mesto predsednika OIK-a predložila odbornička grupa „Aleksandar Vučić – za našu decu“. Nakon prihvatanja ostavke, Srpska napredna stranka […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predsednik Opštinske izborne komisije podneo ostavku, odbornici imenuju novog na predlog SNS-a

  Dosadašnji predsednik Opštinske izborne komisije Nikola Malić podneo je neopozivu ostavku 29. aprila ove godine,  pisanim putem, koju mu je Komisija za kadrovska i administrativna pitanja prihvalila na sednici održanoj 23. juna 2022. godine.

  Malića je za mesto predsednika OIK-a predložila odbornička grupa „Aleksandar Vučić – za našu decu“. Nakon prihvatanja ostavke, Srpska napredna stranka je za novog predsednika opštinske izborne komisije predložila Milorada Božića.

  Foto opština Inđija: Milorad Božić

  Božić je 1. avgusta 2014. godine imenovan za načelnika opštinske uprave na period od pet godine međutim, nakon dolaska na vlast Sprske napredne stranke, u junu 2016. godine, Milorad Božić je smenjen a na njegovo mesto je došao Aleksandar Banić koji još uvek obavlja tu funkciju.

  Milorad Božić je diplomirani pravnik sa položenim državnim ispitom i sa dugogodišnjim iskustvom rada u javnom sektoru. Do postavljenja za načelnika Opštinske uprave Inđija, te 2014. godine, radio je kao pravnik u JKP „Komunalac“ iz Inđije, nakon smene 2016. godine vratio se u inđijski Komunalac.

  Na narednoj sednici Skupštine opštine Inđija, koja će se održati 30. juna 2022. godine, odbornici lokalnog parlamenta će se izjasniti o ovom predlogu.

  M.Blečić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika