Predsednik Opštinske izborne komisije podneo ostavku, odbornici imenuju novog na predlog SNS-a

Dosadašnji predsednik Opštinske izborne komisije Nikola Malić podneo je neopozivu ostavku 29. aprila ove godine,  pisanim putem, koju mu je Komisija za kadrovska i administrativna pitanja prihvalila na sednici održanoj 23. juna 2022. godine. Malića je za mesto predsednika OIK-a predložila odbornička grupa „Aleksandar Vučić – za našu decu“. Nakon prihvatanja ostavke, Srpska napredna stranka […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Predsednik Opštinske izborne komisije podneo ostavku, odbornici imenuju novog na predlog SNS-a

Dosadašnji predsednik Opštinske izborne komisije Nikola Malić podneo je neopozivu ostavku 29. aprila ove godine,  pisanim putem, koju mu je Komisija za kadrovska i administrativna pitanja prihvalila na sednici održanoj 23. juna 2022. godine.

Malića je za mesto predsednika OIK-a predložila odbornička grupa „Aleksandar Vučić – za našu decu“. Nakon prihvatanja ostavke, Srpska napredna stranka je za novog predsednika opštinske izborne komisije predložila Milorada Božića.

Foto opština Inđija: Milorad Božić

Božić je 1. avgusta 2014. godine imenovan za načelnika opštinske uprave na period od pet godine međutim, nakon dolaska na vlast Sprske napredne stranke, u junu 2016. godine, Milorad Božić je smenjen a na njegovo mesto je došao Aleksandar Banić koji još uvek obavlja tu funkciju.

Milorad Božić je diplomirani pravnik sa položenim državnim ispitom i sa dugogodišnjim iskustvom rada u javnom sektoru. Do postavljenja za načelnika Opštinske uprave Inđija, te 2014. godine, radio je kao pravnik u JKP „Komunalac“ iz Inđije, nakon smene 2016. godine vratio se u inđijski Komunalac.

Na narednoj sednici Skupštine opštine Inđija, koja će se održati 30. juna 2022. godine, odbornici lokalnog parlamenta će se izjasniti o ovom predlogu.

M.Blečić (IN Medija)

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Politika

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.