• Predstava za decu na otvorenom „Uskršnja zavrzlama“

  Predstava za decu „Uskršnja zavrzlama“ biće izvedena na platou kod inđijskog Suda u nedelju 16. aprila od 15 sati. Predstavu izvode glumci „Društva umetnika Inđije“ . U okviru obnovljene manifestacije „Tucinijada“ u predtakmičarkosm delu društvo umetnika Inđije izvešće predstavu za decu „Uskršnja zavrzlama“ kroz koju će najmlađima glumci deliti Uskršnja jaja a „meda“ medenjake. Scenario […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predstava za decu na otvorenom „Uskršnja zavrzlama“

  Predstava za decu „Uskršnja zavrzlama“ biće izvedena na platou kod inđijskog Suda u nedelju 16. aprila od 15 sati. Predstavu izvode glumci „Društva umetnika Inđije“ .

  U okviru obnovljene manifestacije „Tucinijada“ u predtakmičarkosm delu društvo umetnika Inđije izvešće predstavu za decu „Uskršnja zavrzlama“ kroz koju će najmlađima glumci deliti Uskršnja jaja a „meda“ medenjake.

  Scenario napisala Sanda Živić koja ujedno i glumi u ovoj mini predstavi, tu su još i Filip Ivanović koji i Rade Obradović.

  Predstava počinje u 15 sati, na platou kod inđijskog Suda u nedelju 16. aprila.

  Manifestacija „Tucinijada“ je projekat građana „dobre volje“ koji su se priključili ideji obnavljanja manifestacije nakon 6 godina pauze.

  Naslovnja fotografija: Sanda Živić

  IN Medija

  Povezane vesti:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/posle-6-godina-ponovo-tucinijada-u-indiji/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]