• Predstavljanje drugog dela romana „Venedi“ inđijskog autora Novice Grgurevića

  Predstavljanje drugog dela romana epske fantastike “Venedi”  mladog inđijskog autora Novice Grgurevića zakazano je za četvrtak 8. decembar od 18 sati u Narodnoj biblioteci “dr Đore Natošević” u Inđiji. U drugom romanu serijala „Venedi“ pod nazivom „Zov zveri“ autor Novica Grgurevića vodi čitaoce spremne na avanturu kroz mnoštvo likova, događaja i isprepletenih vremenskih linija. Novica […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predstavljanje drugog dela romana „Venedi“ inđijskog autora Novice Grgurevića

  Predstavljanje drugog dela romana epske fantastike “Venedi”  mladog inđijskog autora Novice Grgurevića zakazano je za četvrtak 8. decembar od 18 sati u Narodnoj biblioteci “dr Đore Natošević” u Inđiji.

  U drugom romanu serijala „Venedi“ pod nazivom „Zov zveri“ autor Novica Grgurevića vodi čitaoce spremne na avanturu kroz mnoštvo likova, događaja i isprepletenih vremenskih linija.

  Novica Grgurević je master pravnih nauka, koji je svoju davnašnju ljubav prema temi fantastike u crtanim filmovima, video igricama, stripu i knjigama usmerio na pisanje knjiga ovog žanra. Pre godinu dana objavio je prvu knjigu „Venedi : Zla kob“ kao početak tetralogije o drevnoj zemlji Veneda. Živi i piše u Inđiji.

  Кnjigu će predstaviti Aleksandar Mijalković Šaca i Novica Grgurević, a moderator je Vesna Stepanović.

  Čitaonica Narodne biblioteke „Dr Đorđe Natošević“ u Inđiji, 8.decembar u 18 sati.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Lemaić: Svesni smo potrebe pranja ulica

  JKP“Komunalac“Inđija proteklih dana prao je šetalište u Ulici Vojvode Stepe ali kako navode iz ovog preduzeća u pitanju je jednokratno spiranje ostataka soli koju su posipali tokom snežnih […]