• Predstavljanje nove knjige Miroslava Kusmuka

  Predstavljanje knjige „Polja vetrova“ inđijskog književnika Miroslava Kusmuka zakazano je za četvrtak 14. april u biblioteci „dr Đorđe Natošević“ od 18 sati. Predstavljanje knjige, prema rečima autora, odlagano je nekoliko puta zbog korona virusa. – Ova knjiga je poslednja ali ne toliko nova, jer nije stigla da bude ispromovisana zbog pandemije. Jedino predstavljanje ove knjige […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predstavljanje nove knjige Miroslava Kusmuka

  Predstavljanje knjige „Polja vetrova“ inđijskog književnika Miroslava Kusmuka zakazano je za četvrtak 14. april u biblioteci „dr Đorđe Natošević“ od 18 sati. Predstavljanje knjige, prema rečima autora, odlagano je nekoliko puta zbog korona virusa.

  – Ova knjiga je poslednja ali ne toliko nova, jer nije stigla da bude ispromovisana zbog pandemije. Jedino predstavljanje ove knjige organizovano je u Udruženju književnika Srbije čiji sam član preko 10 godina. Sredinom aprila, inđinčani će moći da se upoznaju sa knjigom, postave pitanja i razgovaraju sa mnom. Mislim da je to suština književnih večeri, da publika učestvuje. – kazao je za IN Medija autor Miroslav Kusmuk.

  Knjiga „Polja vetrova“ je šesta po redu knjiga i predstavlja pripovedačku zbirku, koja sadrži zasebne priče koje čitaocu daju osećaj uzajamne povezanosti tema.

  Miroslav Кusmuk rođen je 29. jula 1970. godine u Sarajevu, gde je završio osnovnu i srednju Mašinsku školu. Od 1992. godine živi i stvara u Inđiji. Prozu je objavljivao u štampanim i elektronskim književnim časopisima. Član je Udruženja književnika Srbije od 2011. godine. Objavio je ukupno 6 knjiga, Vuk (2008)
  Pričaj mi Lazare (2011), Oluja (2011), Bijeli šal (2014), Ispovijest (2016) i Polje vetrova 2019. godine. Za svoj rad nagrađivan je više puta.

  O knjizi će govoriti Aleksandar Mijalković i autor Miroslav Kusmuk, a moderator je Vesna Stepanović. Posetiocima će biti na raspolaganju svi naslovi autora Miroslava Kosmuka po nepromenjenim cenama.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  „Ožalošćena porodica“ u KC Inđija

  Nušićeva „Ožalošćena porodica“ u izvođenju Kreativnog centra „Artelje“ iz Inđije je na repertoaru Kulturnog centra u nedelju 18. februara od 20 sati. Karte su u prodaji od 10. februara […]