• Predstavljen pokret Branimira Nestorovića „Vitezovi reda zmaja“

  Doktor Branimir Nestorović predstavio je novi pokret „Vitezovi reda zmaja“ u press centru UNS-a, objašnjavajući da su njegovi ciljevi borba za dečija prava, kroz institucionalne izmene određenih zakona. Doktor Nestorović, međutin, nije isključio mogućnost da će pokret vremenom prerasti i u političku stranku, ukoliko nadležni ostanu gluvi na njihove zahteve. – Nemam političke ambicije, ali […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predstavljen pokret Branimira Nestorovića „Vitezovi reda zmaja“

  Doktor Branimir Nestorović predstavio je novi pokret „Vitezovi reda zmaja“ u press centru UNS-a, objašnjavajući da su njegovi ciljevi borba za dečija prava, kroz institucionalne izmene određenih zakona. Doktor Nestorović, međutin, nije isključio mogućnost da će pokret vremenom prerasti i u političku stranku, ukoliko nadležni ostanu gluvi na njihove zahteve.

  – Nemam političke ambicije, ali ako zagusti, bogami će da pršti – rekao je Nestorović, ističući da u biračkom telu ima podršku od 20 do 25 odsto građana, te da će, ako zatreba, izaći na izbore i ući u Skupštinu. Strahovit je pritisak prozapadnih sila na Srbiju i na naše zakonodavstvo. Ako se ovakav trend nastavi, uključiću se u politiku – kazao je Branimir Nestorović na današnjoj konferenciji.

  Doktor Nestorović je dodao da je primarni cilj udruženja “Vitezova reda zmaja” promena modela ponašanja dece, koja su kako kaže „predmet ozbiljnih manipulacija”.

  O pokretu su govorili Saša Borojević, potpredsednik udruženja „Vitezovi reda zmaja“ kao i viteškinja Aleksandra Politopulos Anđan, državni prvak srednjovekovnog mačevanja u duelima i osnivač, instruktor i koreograf kraljevske škole umetničkog orijentalnog plesa.

  Borojević je ukazao da se neki od članova zakona koje treba menjati tiču obljube dece, običajnog prava, ali i da su zahtevi pokreta da se podigne starosna granica seksualne zrelosti dece sa 14 na 16 godina, kao i da se javno objavi registar pedofila u Srbiji.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija