• Predstavljeno idejno rešenje vrtića u Novim Karlovcima, vlast kaže – radovi sledeće godine

  Idejno rešenje je završeno, u toku je i završava se urbanistički projekat odnosno plansko uređenje tog dela gde bi trebalo da gradimo vretić u Novim Karlovcima. . rekao je predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak najavljujući radove na izgradnji vrtića u Novim Karlovcima.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Predstavljeno idejno rešenje vrtića u Novim Karlovcima, vlast kaže – radovi sledeće godine
  Idejno rešenje: foto: Opština Inđija

  Umesto konkretnih informacija o izvođaču radova i ceni investicije, Gak je lokalnim novinarima govorio o uobičajnim procedurama dobijanja neophodnih dozvola.

  To je taj deo priča koji stalno ponavljam, najednostavnije bi bilo da smo mi odmah mogli, istog momenta. Evi projekat, raspisujemo nabavku i gradimo vrtić. Ne ide to baš tako, dakle morate planski odrediti čitav taj deo da bi mogli da izdate građevinsku dozvolu, lokacijske uslove i sve ostalo.- rekao je predsednik Opštine i dodao da očekuje da radovi na izgradnji vrtića u Novimn Karlovcima krenu početkom naredne godine.

  Radili smo dosta brzo i kao i sve ostalo što smo obećali, uspeli smo i da završimo. – kazao je Gak.

  Podsetimo, krajem decembra prošle godine roditelji dece iz Novih Karlovaca organizovali su akciju prikupljanja potpisa za peticiju „izgradnja vrtića“

  Direktorica PU „Boško Buha“ Jelena Kresoja za IN Medija je tada rekla da je izrada projektne dokumentacije savetu roditelja iznesena kao prioritet ove ustanove i da se kao takav našao u nacrtu budžeta za 2023. godinu.

   

   

   

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija