• Premijerno prikazana serija “The last of us” – ekranizacija igrice o post-apokaliptičnom svetu

  Premijera serije “The last of us”, u kojoj se prikazuje svet 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije, prikazana je sinoć na kanalima HBO i HBO Max. Prikazana je prva sezona serije, koja će imati devet epizoda. Radnja serije odvija se 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije.Džoel, jedan od preživelih, unajmljen je da prokrijumčari Eli, devojčicu […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Premijerno prikazana serija “The last of us” – ekranizacija igrice o post-apokaliptičnom svetu

  Premijera serije “The last of us”, u kojoj se prikazuje svet 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije, prikazana je sinoć na kanalima HBO i HBO Max.

  Prikazana je prva sezona serije, koja će imati devet epizoda.

  Radnja serije odvija se 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije.
  Džoel, jedan od preživelih, unajmljen je da prokrijumčari Eli, devojčicu od 14 godina, iz surove zone karantina. Ono što započne kao manji zadatak pretvara se u brutalno, srceparajuće putovanje, dok prelaze SAD zaviseći jedno od drugog da prežive.

  U glavnim ulogama su Pedro Paskal kao Džoel, Bela Ramzi kao Eli, Gabrijel Luna kao Tomi, Ana Torv kao Tes, Niko Parker kao Sara, Mari Bartlet kao Frenk, Nik Oferman kao Bil, Storm Rid kao Rajli, Merl Dendridž kao Marlin, Džefri Pirs kao Peri, Lamar Džonson kao Henri, Kivon Vudard kao Sem, Grejam Grin kao Marlon, Elejn Majls kao Florens, Ešli Džonson i Troj Bejker.

  Serija „The Last of Us“ zasnovana je na istoimenoj hvaljenoj video igri za PlayStation platforme.

  Fotografije: HBO Promo
  Radovan Nikolić (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/objavljena-prva-fotografija-iz-novog-biografskog-filma-o-ejmi-vajnhaus/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Film

  Večeras i sutra “Ruski konzul” u KC bioskopu

  Večeras i sutra na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra Inđija nalazi se film “Ruski konzul”. Uloge tunače: Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Paulina Manov, Svetozar Cvetković, Visar […]