• Preminula glumica Lisa Loring – prva Sreda Adams

  Lisa Loring, glumica koja je glumila Sredu Adams u prvoj ekranizaciji Porodice Adams, preminula je u 64. godini od posledica moždanog udara, prenosi 021. Loring je umrla u subotu uveče u bolnici, okružena porodicom, rekla je njena ćerka za „Variety“. – Otišla je mirno dok su je obe ćerke držale za ruke – rekla je […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Preminula glumica Lisa Loring – prva Sreda Adams

  Lisa Loring, glumica koja je glumila Sredu Adams u prvoj ekranizaciji Porodice Adams, preminula je u 64. godini od posledica moždanog udara, prenosi 021.

  Loring je umrla u subotu uveče u bolnici, okružena porodicom, rekla je njena ćerka za „Variety“.

  – Otišla je mirno dok su je obe ćerke držale za ruke – rekla je ona.

  Autorka Lori Džejkobson i prijateljica Loring, napisala je na Fejsbuku da je Lisa „doživela veliki moždani udar izazvan pušenjem i visokim krvnim pritiskom“ i da je bila na aparatima za održavanje života tri dana pre nego što je njena porodica odlučila da je skine sa njih.

  Loring je igrala Sredu Adams od 1964. do 1966. u prvoj adaptaciji, tumačeći tu ulogu kada je imala svega pet godina.

  Njena izvedba Adamsove ćerke odjeknula je kroz film i televiziju, što je u velikoj meri uticalo na sve sledeće prikaze ovog lika.

  Nedavna Netfliks adaptacija sa Dženom Ortegom u glavnoj ulozi iznedrila je viralni ples inspirisan upravo pokretima Loring u originalnoj seriji. Orega se upravo njoj zahvalila kada je ples postao popularan na mrežama.

  Rođena je kao Lisa En Desines na Maršalovim Ostrvima 1958. godine, a kasnije se sa majkom preselila na Havaje, a zatim u Los Anđeles. Počela je da se bavi modelingom kada je imala tri godine i ubrzo nakon toga je dobila prvu ulogu na televiziji, u medicinskoj drami „Dr Kildare“.

  IN Medija

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/predstavljamo-filmove-iz-enter-dok-takmicarske-selekcije-dok-5-festivala/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI