• Preminula Jovanka Miljković, nekadašnja urednica RTI

  Posle kraće i teške bolesti u 46. godini života, preminula je Jovanka Miljković, nekadašnja voditeljka i glavna i odgovorna urednica Radio televizije Inđija. Jovanka Miljković rođena je 5. decembra 1976. godine, dugogodišnja je medijska radnica, a svoju karijeru započela je u lokalnoj niškoj televiziji TV 5. U Radio televiziju Inđija došla je 2008. godine na […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Preminula Jovanka Miljković, nekadašnja urednica RTI

  Posle kraće i teške bolesti u 46. godini života, preminula je Jovanka Miljković, nekadašnja voditeljka i glavna i odgovorna urednica Radio televizije Inđija.

  Jovanka Miljković rođena je 5. decembra 1976. godine, dugogodišnja je medijska radnica, a svoju karijeru započela je u lokalnoj niškoj televiziji TV 5.

  U Radio televiziju Inđija došla je 2008. godine na mesto voditelja radijskog i televizijskog programa, a 2012. godine imenovana je na poziciju glavnog i odgovornog urednika RTI, gde je ostala do 2015. godine, kada napušta novinarstvo i prelazi u opštinsku upravu.

  Datum sahrane biće naknadno objavljen.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]