• Preminuo Endi Flečer, osnivač benda Depeche Mode

  Britanski muzičar Endi Flečer, jedan od osnivača grupe Depeche Mode, preminuo je u 62. godini, saopštio je bend. – Šokirani smo i ispunjeni ogromnom tugom zbog prerane smrti našeg dragog prijatelja, člana porodice i kolege iz benda Endija Fleča Flečera – navodi se u objavi benda Depeche Mode na društvenim medijima. – Fleč je imao […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Preminuo Endi Flečer, osnivač benda Depeche Mode

  Britanski muzičar Endi Flečer, jedan od osnivača grupe Depeche Mode, preminuo je u 62. godini, saopštio je bend.

  – Šokirani smo i ispunjeni ogromnom tugom zbog prerane smrti našeg dragog prijatelja, člana porodice i kolege iz benda Endija Fleča Flečera – navodi se u objavi benda Depeche Mode na društvenim medijima.

  – Fleč je imao zaista zlatno srce i uvek je bio tu kada su vam bili potrebnipodrška, sadržajan razgovor, dobar smeh ili hladno pivo. Naša srca su uz njegovu porodicu i molimo vas da ih imate u svojim mislima, i poštujete njihovu privatnost u ovom teškom trenutku – naveo je bend u objavi.

  Endi Flečer, Martin Gor i Vins Klark osnovali su bend Composition of Sound 1980. godine. Nakon dolaska pevača Dejva Gahana, bend menja ime u Depeche Mode i postaje jedna od najpopularnijih i najuticajnijih muzičkih grupa vih vremena.

  Radovan Nikolić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika

  Novogodišnji bazar u Beški

  I ovog vikenda u Beški, u parku Danice Jovanović moći ćete da uživate u dobroj muzici i ukusnoj […]

  53 godine od smrti Dženis Džoplin

  Dženis Lin Džoplin rođena je 19. januara 1943. u gradiću Port Artur u Teksasu, a umrla je u hotelskoj sobi u Los Anđelesu od posledica predoziranja heroinom 4. oktobra 1970. Imala je 27 godina. […]