• Preminuo Massimo Savić

  Massimo Savić (60) preminuo je u Zagrebu, a tužnu vest potvrdili su iz Aquarius Recordsa, prenosi „Večernji list“. Od pevača su se na društvenim mrežama emotivnom objavom oprostile supruga Eni i ćerka Mirna. – Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Preminuo Massimo Savić

  Massimo Savić (60) preminuo je u Zagrebu, a tužnu vest potvrdili su iz Aquarius Recordsa, prenosi „Večernji list“.

  Od pevača su se na društvenim mrežama emotivnom objavom oprostile supruga Eni i ćerka Mirna.

  – Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga sveta, u našim će dušama živeti večno; nasmejan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umetnosti. Zauvek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna – stoji u objavi na zvaničnoj stranici Massima na fejsbuku.

  Večni “Sjaj u tami”

  Masimo Savić je rođen u Puli 6. juna 1962. godine. Po dolasku u Zagreb početkom osamdesetih osniva grupu Dorijan Grej. Bend predvođen Massimom postao je popularan odmah po objavi prvog albuma „Sjaj u tami“ 1983. godine. Četiri godine kasnije kreće u solo karijeru i izdaje prvi solo album „Stranac u noći“, koji potvrđuje da se radi o vanserijskom talentu.

  Uslledio je niz albuma sa autorskim pesmama, ali i obradama, koje će objavljivati sa većim ili manjim uspehom, sve do 2020. godine, kada objavljuje poslednju pesmu ”Mali krug velikih ljudi”.

  Tokom bogate karijere sarađivao je sa velikim brojem poznatih muzičara, među kojima su Ekatarina Velika, Mitar Subotić Suba ili Bebi Dol.

  Fotografija: Massimo Savić, 2013. i 2015. godine (rom@nski photo)
  Radovan Nikolić (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/da-li-kraj-dominacije-gugl-mapa-svi-se-udruzili-protiv-popularne-aplikacije/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI