• Preminuo Slaviša Lekić

  Novinar, producent i autor brojnih istražvačkih serijala Slaviša Lekić preminuo je u Beogradu. Lekić je bio predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) do 2019. godine. Rođen 1959. godine u Kosovskoj Mitrovici, imao je višegodišnju uspešnu karijeru, radeći u različitim medijima i u različitim formatima. Bio je osnivač mesečnika Status, urednik nedeljnika Reporter, radio je za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Preminuo Slaviša Lekić

  Novinar, producent i autor brojnih istražvačkih serijala Slaviša Lekić preminuo je u Beogradu. Lekić je bio predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) do 2019. godine.

  Rođen 1959. godine u Kosovskoj Mitrovici, imao je višegodišnju uspešnu karijeru, radeći u različitim medijima i u različitim formatima.

  Bio je osnivač mesečnika Status, urednik nedeljnika Reporter, radio je za Borbu i Našu borbu, nedeljnik NIN. Kolumne je pisao i za Nedjeljnu Dalmaciju, Mladinu i Naše dane.

  Lekićevi projekti bili su „Vladalac“ i „Junaci doba zlog“ emitovani na TV N1. Pored njih, bio je autor ili koautor velikog broja dokumentarnih filmova, kao što su „Medijski vrisak“, „Silom na sedmu“, „Zloupotreba političkog uticaja: političke stranke kao najveći poslodavci u Srbiji“ i drugih.

  Naslovna : screenshot Youtube

  izvor: N1

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Vladimir Orlić postavljen za direktora BIA

  Savet za nacionalnu bezbednost je na današnjoj sednici dao saglasnost za imenovanje Vladimira Orlića za direktora Bezbednosno-informativne agencije […]