Preminuo Sreten Jovanović

Sreten Jovanović, dugogodišnji predsednik opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Inđija, je  preminuo u 68. godini života, posle teške bolesti. Jovanović je završio Visoku poslovnu školu strukovnih studija u Beogradu i stekao zvanje ekonomiste strukovnih studija iz oblasti finansija, računovodstva i bankarstva. Takođe, stekao je i diplommu menadžera na Fakultetu za poslovno industrijski menadžment, Univerziteta Union, […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Preminuo Sreten Jovanović

Sreten Jovanović, dugogodišnji predsednik opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Inđija, je  preminuo u 68. godini života, posle teške bolesti.

Jovanović je završio Visoku poslovnu školu strukovnih studija u Beogradu i stekao zvanje ekonomiste strukovnih studija iz oblasti finansija, računovodstva i bankarstva. Takođe, stekao je i diplommu menadžera na Fakultetu za poslovno industrijski menadžment, Univerziteta Union, u Beogradu.

Bogato radno iskustvo sticao je još od 1977. godine, od kada se bavi privatnim biznisom. Bio je vlasnik privatnog preduzeća DOO „Ival komerc“.

Izabran za poslanika u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine na izborima održanim 21. juna i 1. jula 2020. godine, po proporcionalnom izbornom sistemu, sa izborne liste IVICA DAČIĆ – „Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma”.

Bio je član Upravnog odbora JP „Srbijagas“ kao i Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, potpredsednik Pokrajinskog odbora i predsednik Opštinskog odbora SPS u Inđiji.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Inđija

Štrajk operative u JKP „Vodovod i kanalizacija“?

Radnici sektora operative JKP „Vodovod i kanalizacija“ najavljuju mogućnost štrajka ukoliko rukovodstvo ovog preduzeća ne ispuni njihove zahteve o kojima će izvestiti tehničkog direktora Dragana Došena u ponedeljak 4.decembra.

U Inđiji za godinu dana policiji prijavljeno 169 slučajeva nasilja

U poslednjih godinu dana na teritoriji inđijske opštine prijavljeno je 169 slučajeva nasilja, od tog broja podnete su 44 krivične prijave za nasilje u porodici a ukupno je izrečeno 144 hitnih mera i sve su produžene odlukama Suda u Staroj Pazovi, podaci su Ministarstva unutrašnjih poslova za područje Inđije za poslednjih godinu dana.

Rasprava o rebalansu budžeta prerasla u dnevnik uvreda

Zaljubljeni ste u Gornana Ješića, punački ste, ne umete da čitate, mrzite SNS, vi (SNS) ste najgora vlast koja je zadesila Inđiju kroz istoriju, trošite novac po kafanama i pravdate se da je to zbog investitora – samo je deo narativa na relaciji Gak – Jovanović na poslednjoj sednici lokalnog parlamenta.