• Preminuo Sreten Jovanović

  Sreten Jovanović, dugogodišnji predsednik opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Inđija, je  preminuo u 68. godini života, posle teške bolesti. Jovanović je završio Visoku poslovnu školu strukovnih studija u Beogradu i stekao zvanje ekonomiste strukovnih studija iz oblasti finansija, računovodstva i bankarstva. Takođe, stekao je i diplommu menadžera na Fakultetu za poslovno industrijski menadžment, Univerziteta Union, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Preminuo Sreten Jovanović

  Sreten Jovanović, dugogodišnji predsednik opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Inđija, je  preminuo u 68. godini života, posle teške bolesti.

  Jovanović je završio Visoku poslovnu školu strukovnih studija u Beogradu i stekao zvanje ekonomiste strukovnih studija iz oblasti finansija, računovodstva i bankarstva. Takođe, stekao je i diplommu menadžera na Fakultetu za poslovno industrijski menadžment, Univerziteta Union, u Beogradu.

  Bogato radno iskustvo sticao je još od 1977. godine, od kada se bavi privatnim biznisom. Bio je vlasnik privatnog preduzeća DOO „Ival komerc“.

  Izabran za poslanika u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine na izborima održanim 21. juna i 1. jula 2020. godine, po proporcionalnom izbornom sistemu, sa izborne liste IVICA DAČIĆ – „Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) – Dragan Marković Palma”.

  Bio je član Upravnog odbora JP „Srbijagas“ kao i Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije, potpredsednik Pokrajinskog odbora i predsednik Opštinskog odbora SPS u Inđiji.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  JKP Vodovod: Razumite nas

  Iz inđijskog Vodovoda odbili su za IN Medija da odgovore na kojim lokacijama su postavljene cisterne sa pijaćom vodom, odgovor na pitanja našeg portala odbili su da daju direktor preduzeća […]