• Pres kontejneri na šest lokacija do kraja maja naredne godine

  JКP „Кomunalac“ obezbediće šest pres kontejnera, koji će biti postavljeni  u vikend naseljima inđijske opštine do kraja maja 2023.godine, najavilo je ovo preduzeće. Press kontejneri predstavljaju savremen način sakupljanja otpadnog papira, kartona, pet ambalaže, plastike i organskog otpada. Ovako odlaganje smeća je progodno za uštede u transportu tako i u količini tradicionalnih posuda za smeće. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Pres kontejneri na šest lokacija do kraja maja naredne godine

  JКP „Кomunalac“ obezbediće šest pres kontejnera, koji će biti postavljeni  u vikend naseljima inđijske opštine do kraja maja 2023.godine, najavilo je ovo preduzeće.

  Press kontejneri predstavljaju savremen način sakupljanja otpadnog papira, kartona, pet ambalaže, plastike i organskog otpada. Ovako odlaganje smeća je progodno za uštede u transportu tako i u količini tradicionalnih posuda za smeće. U kontejneru je ugrađen ispusni ventil – slavina, vremenski relej za podešavanje ciklusa presovanja kao i  komandni pult sa poklopcem i ključem. Zaptivanje vrata je 100% vodonepropusno.

  Za ovakvu vrstu modernizacije JKP “Komunalac” se odlučio kako bi rešili problem odlaganja smeća I stvaranja divljih deponija u vikend naseljima inđijske opštine.

  -Jedan pres kontejner menja 25 standardnih kontejnera koje viđate po ulicama, mi ćemo ih nabaviti šest I biće postavljeni na najkritičnijim lokacijama po vikend naseljima – kazao je direktor JKP “Komunalac” Dušan Lemajić

  Lemajić je istakao da će na lokacijama na kojma će kontejneri biti postavljeni biti urađen i video nadzor ali je za to potrebno da se predhodno uredi teren ali i dovede električna energija. Prvi kontejneri će biti postavljeni u Breskviku i Jandri na teritoriji Krčedina.

  Naslovna fotografija: rumekon.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija