• Presretač na putu Inđija – Ruma zaustavio vozača koji je vozio brzinom od 185,85 kilometra

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Rumi otkrili su trojicu vozača koji su učinili saobraćajni prekršaj nasilnička vožnja.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Presretač na putu Inđija – Ruma zaustavio vozača koji je vozio brzinom od 185,85 kilometra

  Presretač je na putnom pravcu Laćarak – Martinci, područje Sremske Mitrovice, zaustavio pedesetpetogodišnjaka koji je vozio „bmv“ brzinom od 164,5 kilometra na čas, za 104,5 kilometara na čas više od dozvolјene brzine. Prekršajni sudija mu je izrekao novčanu kaznu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravlјanja automobilom, saopštio je MUP.

  Na putnom pravcu Ruma – Irig, presretač je zaustavio dvadesetogodišnjeg vozača „fijata“ sa probnom vozačkom dozvolom koji je, pretičući kolonu vozila, prešao preko neisprekidane uzdužne linije koristeći saobraćajnu traku za kretanje vozila iz suprotnog smera. Prekršajni sudija ga je kaznio novčanom kaznom od 120.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravlјanja automobilom. 

  Presretač je na putnom pravcu Inđija – Ruma zaustavio četrdesetšestogodišnjaka koji je vozio „bmv“ brzinom od 185,85 kilometra na čas, za 105,8 kilometara na čas više od dozvolјene brzine, a na ulasku u Rumu brzinom od 124,7 kilometara na čas, za 74,7 kilometara više od ograničenja brzine u naselјu. Protiv ovog vozača podneta je prekršajna prijava u redovnom postupku, nadležnom prekršajnom sudiji. 

  MUP je u saopštenju obavestio građane da će presretač saobraćajne policije i u narednom periodu kontrolisati brzinu kretanja vozila na putevima Srema.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srem

  Pećinci: Uhapšen zbog više teških krađa

  Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pećincima, uhapsili su Z. J. (2000) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška […]