• Prevrnuo se šleper između Inđije i Maradika

  Jedna osoba je povređena prilikom prevrtanja kamiona na auto-putu Novi Sad – Beograd, između Inđije i Maradika, zbog čega je ova saobraćajnica blokirana, javlja 021.rs. Udes se dogodio nešto posle 11 časova. Nedugo zatim dogodio se još jedan sudar na pedesetak metara udaljenosti od mesta na kom se prevrnuo kamion. U inđijskoj Hitnoj pomoći za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prevrnuo se šleper između Inđije i Maradika

  Jedna osoba je povređena prilikom prevrtanja kamiona na auto-putu Novi Sad – Beograd, između Inđije i Maradika, zbog čega je ova saobraćajnica blokirana, javlja 021.rs.

  Udes se dogodio nešto posle 11 časova. Nedugo zatim dogodio se još jedan sudar na pedesetak metara udaljenosti od mesta na kom se prevrnuo kamion.

  U inđijskoj Hitnoj pomoći za 021.rs su naveli da su zbrinuli jednog muškarca i prevezli ga u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine.

  Twitter nalod JP Putevi Srbije

  U toku je dijagnostika primljenog pacijenta u Urgentnom centru, potvrđeno je za 021.rs u KCV. Kako su saopštili „Putevi Srbije“, na deonici Maradik – Inđija vozila koja se kreću u smeru Novi Sad – Beograd se preusmeravaju na petlju Beška, dok se vozila koja se kreću u smeru Beograd – Novi Sad kreću usporeno zaustavnom trakom.

  Prema navodima svedoka, veliki šleper se prevrnuo, probivši ogradu između traka na auto-putu, čime je onemogućio prolaz vozilima u oba smera.

  Nakon toga dogodio se još jedan manji udes, koji je dodatno zakomplikovao situaciju.

  Naslovna : 192.RS

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI