• Prijava za vaučere za odmor u Srbiji od 4. januara

  Prijava građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji počeće 4. januara na šalterima JP „Pošta Srbije“, saopštilo je Ministarstvo turizma i omladine.. Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 70.000 dinara mesečno, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prijava za vaučere za odmor u Srbiji od 4. januara
  Foto: Pixabay

  Prijava građana za korišćenje vaučera za subvencionisani odmor u Srbiji počeće 4. januara na šalterima JP „Pošta Srbije“, saopštilo je Ministarstvo turizma i omladine..

  Pravo na vaučere imaju penzioneri, nezaposleni, korisnici prava na dodatak za pomoć i negu drugog lica, zaposleni sa primanjima koja ne prelaze 70.000 dinara mesečno, vojni invalidi, nosioci poljoprivrednog gazdinstva, studenti i osobe starije od 65 godina koja ne ostvaruju pravo na penziju.

  Građanima će biti na raspolaganju 100.000 vaučera u maksimalnoj vrednosti od po 5.000 dinara koje mogu koristiti u ugostiteljskim objektima koji učestvuju u sistemu dodele vaučera.

  Trenutno je više od 3.000 ugostitelja koji su prijavili smeštajne kapacitete za korisnike vaučera u sledećoj godini, pri čemu ostaje otvoren poziv i ostalim ugostiteljima da se priključe do kraja trajanja akcije.

  Krajnji rok za korišćenje vaučera je 20. novembar 2023. godine.

  Radovan Nikolić (IN Medija)

  PROČITAJTE JOŠ:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/cene-goriva-bez-promene/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]