• Prijavljivanje dece za 10.000 dinara do sutra u ponoć

  Prijava dece do 16 godina starosti, kao i one rođene posle 21. novembra 2006, za 10.000 dinara, traje do sutra u ponoć. Prijava je onlajn na idp.trezor.gov.rs, dok će novac prijavljenima biti uplaćen na račune u periodu od 25. septembra do 1. oktobra. Postupak prijavljivanja traje do dva minuta, jer podnosioci prijave treba samo da […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prijavljivanje dece za 10.000 dinara do sutra u ponoć

  Prijava dece do 16 godina starosti, kao i one rođene posle 21. novembra 2006, za 10.000 dinara, traje do sutra u ponoć.

  Prijava je onlajn na idp.trezor.gov.rs, dok će novac prijavljenima biti uplaćen na račune u periodu od 25. septembra do 1. oktobra.

  Postupak prijavljivanja traje do dva minuta, jer podnosioci prijave treba samo da unesu broj lične karte i svoj matični broj, kao i naziv banke u kojoj žele da im bude uplaćen novac.

  Za ovu namenu iz budžeta je izdvojeno oko 12 milijardi dinara, jer je procenjeno da pravo na ovu pomoć ima oko 1.190.000 dece.

  Pravo na uplatu novčane pomoći od 10.000 dinara imaju i majka deteta, a izuzetno otac, staratelj ili hranitelj pod uslovima propisanim odgovarajućim zakonskim rešenjem, koje je stupilo na snagu 1. avgusta.

  Izvor: Fonet

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Poskupljuje pretplata za RTV i RTS

  Većinom od devet glasova danas je na sednici Odbora za kulturu i informisanje u Skupštini Srbije usvojen predlog izmene zakona o naplati takse za javni […]