• Prijem novih članova u KUD „SOKO“

  KUD „SOKO“ iz Inđije u subotu 04. marta od 10 sati vrši upis novih polaznika starosti 4 i 5 godina. Upis mališana obaviće se u prostorijama KUD Soko u sali vatrogasnog doma u Inđiji. Upis novih polaznika starosti četiri i pet godina obaviće se ovog vikenda u prostorijama KUD „SOKO“, iz ovog društva pozivaju sve […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prijem novih članova u KUD „SOKO“

  KUD „SOKO“ iz Inđije u subotu 04. marta od 10 sati vrši upis novih polaznika starosti 4 i 5 godina. Upis mališana obaviće se u prostorijama KUD Soko u sali vatrogasnog doma u Inđiji.

  Upis novih polaznika starosti četiri i pet godina obaviće se ovog vikenda u prostorijama KUD „SOKO“, iz ovog društva pozivaju sve zainteresovane roditelje da u subotu od 10 sati dovedu svoje mališane.

  -Broj dece nije ograničen, može da dođe svako dete uzrasata četiri i pet godina. Za ostale zainteresovane upis traje još uvek, ponedeljkom od 20 sati, sredom od 19 i petkom od 17 sati. – kazao je za IN Medija predsednik KUD SOKO Nemanja Grbić.

  KUD SOKO pored prijema novih članova vrši pripreme za veliki jubilarni koncert u decembru povodom obeležavanja 75. Godina postojanja kulturno umetničkog društva.

  V.Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija