• Prikaz sposobnosti Vojske Srbije u subotu na aerodromu u Batajnici

  Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije organizuju prikaz sposobnosti Vojske Srbije „ŠTIT 2022“ u subotu, 30. aprila 2022. godine na vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici, najavilo je Ministarstvo odbrane. Na prikazu sposobnosti koji počinje u 11 časova učestvovaće deo Ratnog vazduhoplovstva i PVO, Kopnene vojske, 72. brigade za specijalne operacije i 63. padobranske brigade. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prikaz sposobnosti Vojske Srbije u subotu na aerodromu u Batajnici

  Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije organizuju prikaz sposobnosti Vojske Srbije „ŠTIT 2022“ u subotu, 30. aprila 2022. godine na vojnom aerodromu „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ u Batajnici, najavilo je Ministarstvo odbrane.

  Na prikazu sposobnosti koji počinje u 11 časova učestvovaće deo Ratnog vazduhoplovstva i PVO, Kopnene vojske, 72. brigade za specijalne operacije i 63. padobranske brigade.

  Pored prikaza posetioci će biti u prilici da od 8.30 do 15 časova pogledaju izloženo savremeno naoružanje i vojnu opremu, sredstva iz razvoja, kao i da uživaju u letačkom programu.

  Foto: Vojni aerodrom „Pukovnik-pilot Milenko Pavlović“ Batajnica

  U aktivnostima na vojnom aerodromu učestvovaće više od 1.000 pripadnika Ministarstva odbrane i Vojske Srbije, više od 300 sredstava naoružanja i vojne opreme i 40 vazduhoplova.

  U okviru priprema za prikaz sposobnosti, od 26. do 29. aprila, vojni vazduhoplovi nadletaće područje Beograda.

  Naslovna fotografija: mod.gov.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija