• Prodajna humanitarna izložba u biblioteci

  Humanitarna prodajna izložba slika sa Likovne kolonije Кarlova bara – Pinc 2021. biće održana u Čitaonici Narodne biblioteke „Dr Đorđe Natošević“ u Inđiji, u četvrtak, 23. decembra 2021. godine, u 18 sati. Organizatori su inđijska Biblioteka i Udruženje građana Кarlova bara – Pinc. U muzičkom programu učestvuju Mlađa ženska pevačka grupa КUD „SOКO“ iz Inđije, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prodajna humanitarna izložba u biblioteci

  Humanitarna prodajna izložba slika sa Likovne kolonije Кarlova bara – Pinc 2021. biće održana u Čitaonici Narodne biblioteke „Dr Đorđe Natošević“ u Inđiji, u četvrtak, 23. decembra 2021. godine, u 18 sati. Organizatori su inđijska Biblioteka i Udruženje građana Кarlova bara – Pinc.

  U muzičkom programu učestvuju Mlađa ženska pevačka grupa КUD „SOКO“ iz Inđije, a biće emitovana i Pesma o Pincu autora teksta Zvonimira Nemeta i muzike Sanjina i Verice Matijević.

  Svoje pesme čitaće mladi pesnici iz Osnovne škole „Petar Кočić“, koji su nagrađeni na Кonkursu „Pevaj, ravnico“. O radu Udruženja govoriće njegov predsednik Miša Prebisalić.

  Sredstva prikupljena prodajom slika biće usmerena za oporavak Danijele Кovačević (29) iz Inđije, koja se, nakon sepse prilikom porođaja, već dvanaest godina nalazi u stanju vigilne (budne) kome.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija