• Prodajna izložba knjiga u OŠ „Jovan Popović“

  U holu škole „Jovan Popović“ u Inđiji do kraja školske godine moguće je po povoljnim cenama kupiti odabrane naslove raznih izdavača za decu i odrasle. Rabat od prodatih knjiga biće namenjen bogaćenju fonda školske biblioteke. Tradicija ovakvog načina bogaćenja školskog knjižnog fonda datira preko dve decenije i ovo je jedan od načina na koji Osnovna […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prodajna izložba knjiga u OŠ „Jovan Popović“

  U holu škole „Jovan Popović“ u Inđiji do kraja školske godine moguće je po povoljnim cenama kupiti odabrane naslove raznih izdavača za decu i odrasle. Rabat od prodatih knjiga biće namenjen bogaćenju fonda školske biblioteke.

  Tradicija ovakvog načina bogaćenja školskog knjižnog fonda datira preko dve decenije i ovo je jedan od načina na koji Osnovna škola „Jovan Popović“ obogati svoj knjiški fond novim izdanjima obzirom da 10 odsto od prodatih primaraka ostaje u biblioteci škole.

  -U školi se prodajna izložba organizuje sigurno već dvadeset godina, nekad u jesen, nekad na proleće. Princip je da izdavač ponudi naslove na popustu od oko 20-50%, a škola od prodatih knjiga ima rabat 10-30%. Sarađivali smo najčešće sa „Lagunom“, ali imali smo i predstavljanje izdanja „Kreativnog centra“ i „Odiseje“. Ove godine je izbor ponudio Slavko Brstina, akviziter i distributer knjiga iz Inđije. Zahvaljujući tim izložbama školska biblioteka svake godine bude bogatija za desetak do dvadeset novih knjiga.- kazao je za IN Medija nastavnik srpskog jezika Aleksandar Mijalković.

  Izložba je otvorena za sve, uključujući i građane Inđije dok je poziv za doniranje knjiga uvek otvoren. Mijalković ističe da je u biblioteci ove škole 2002. godine broj naslova bio oko 5.000, a do sada je povećan na 18.000.

  Verica Marinčić (IN Medija)

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija