• Proglašena lista GG „GrađanIN -Strahinja Jovanović – Da, može bolje“

  Grupa građana „GrađanIN“ prikupila je i predala danas potpise Izbornoj komisiji opštine Inđija za učešće na predstojećim lokalnim izborima 2. juna, saopšteno je iz te grupe građana. Lista “GrađanIN- Strahinja Jovanović – Da, može bolje”  nalazi se pod rednim brojem 3.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Proglašena lista GG „GrađanIN -Strahinja Jovanović – Da, može bolje“
  Foto: GG "GrađanIN"

  Nakon otklanjanja utvrđenih nedostataka Izborna komisija opštine Inđija utvrdila je da Izborna lista GG “GrađanIN- Strahinja Jovanović – Da, može bolje“ ispunjava sve zakonom propisane uslove za proglašenje liste.

  -Veliko hvala svim građanima koji su čekali u redu i po sat vremena kako bi podržali našu listu. Opštinska izborna komisija prihvatila je našu listu koju je podržalo više od 600 ljudi i na lokalnim izborima pokret GrađanIN biće pod rednim brojem 3.Inače, prva smo organizacija na teritoriji Opštine Inđija koja je potpise prikupila bez pritisaka i ucena, a to je dokaz da je podrška građana iskrena i nedvosmislena! Hvala, Inđijo! – saopšteno je iz izbornog štaba GG „GrađanIN“.

  Ova grupa građana prikupila je 650 potpisa od čega je Izborna komisija priznala 609. Iz GG „GrađanIN“ zahvaljuju potpisnicima na strpljenju uzimajući u obzir da je prilikom prikupljanja potpisa bilo „ozbiljnih opstrukcija od strane overivača kojima je trebalo od 7 do 10 minuta da obrade jedan potpis.“

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Politika