• Prolećni raspust u Vojvodini od 7. do 17. aprila

  Prema školskom kalendaru Ministarstva prosvete  i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje AP Vojvodine  za osnovce i srednjoškolce u Vojvodini prolećni raspust počinje Velikim petkom 7. Aprila i traje do ponedeljka 17.aprila. Učenici osnovnih i srednjih škola u Vojvodini na prolećni raspust odlaze  7. do 17. aprila, kada se slavi katolički i pravoslavni Uskrs. Katolički uskrs je 9. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prolećni raspust u Vojvodini od 7. do 17. aprila

  Prema školskom kalendaru Ministarstva prosvete  i Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje AP Vojvodine  za osnovce i srednjoškolce u Vojvodini prolećni raspust počinje Velikim petkom 7. Aprila i traje do ponedeljka 17.aprila.

  Učenici osnovnih i srednjih škola u Vojvodini na prolećni raspust odlaze  7. do 17. aprila, kada se slavi katolički i pravoslavni Uskrs. Katolički uskrs je 9. aprila, a pravoslavni 16. aprila.

  Školska godina završava se 20. juna 2023. za učenike od prvog do sedmog razreda, a 6. juna za osmake.

  Poslednji dan školske 2022/23. za učenike četvrtog razreda gimnazija, učenike četvrtog razreda četvorogodišnjih stručnih škola i učenike trećeg razreda trogodišnjih stručnih škola biće 30. maja, a 20. juna za učenike prvog, drugog i trećeg razreda gimnazija i četvorogodišnjih srednjih škola, kao i prvog i drugog razreda trogodišnjih stručnih škola.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vojvodina