Promocija knjige Milane Pavlović u biblioteci „dr Đorđe Natošević“

U čitaonici inđijske biblioteke „dr Đorđe Natošević“ u četvrtak 11.maja od 18 sati zakazana je promocija knjige Milane Pavlović “ Začarani krug žar-gona“.  O knjizi će govoriti Simo Potkonjak, književnik i recenzent, kao i sama autorka, a pesme će čitati učenici kojima je Milana Pavlović predmetni nastavnik. Moderator je Vesna Stepanović. Milana Pavlović je rođena […]

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp
Promocija knjige Milane Pavlović u biblioteci „dr Đorđe Natošević“

U čitaonici inđijske biblioteke „dr Đorđe Natošević“ u četvrtak 11.maja od 18 sati zakazana je promocija knjige Milane Pavlović “ Začarani krug žar-gona“. 

O knjizi će govoriti Simo Potkonjak, književnik i recenzent, kao i sama autorka, a pesme će čitati učenici kojima je Milana Pavlović predmetni nastavnik.

Moderator je Vesna Stepanović.

Milana Pavlović je rođena Inđinčanka, profesor je srpskog jezika i književnosti. Bavi se pisanjem poezije i proze. „Začarani krug žar-gona“ prva je njena samostalna pesnička zbirka. 

Svaka pesma u ovoj zbirci naslovljena je rečju iz domena žargona, a svaka od pesama nosi snažnu pouku kako mladima, tako i onima koji se osećaju tako.

IN Medija

Podeli vest:

Facebook Twitter WhatsApp

NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

Ostalo iz kategorije Kultura