• Promocija knjige Vlajka Panovića u biblioteci

  Narodna biblioteka “dr Đorđe Natošević” u utorak 19. aprila, organizuje promociju knjige “Brak, deca, porodica, mnogo pitanja i poneki odgovor” autora Vlajka Panovića, kao i predavanje “Najčešće greške u vaspitanju dece”. Кnjiga „Brak, deca, porodica: mnogo pitanja i poneki odgovor“ autora Vlajka Panovića, specijaliste medicinske psihologije, sažetak je dugogodišnjeg praktičnog iskustva potpomognutog teorijskim saznanjima psihologije, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Promocija knjige Vlajka Panovića u biblioteci

  Narodna biblioteka “dr Đorđe Natošević” u utorak 19. aprila, organizuje promociju knjige “Brak, deca, porodica, mnogo pitanja i poneki odgovor” autora Vlajka Panovića, kao i predavanje “Najčešće greške u vaspitanju dece”.

  Кnjiga „Brak, deca, porodica: mnogo pitanja i poneki odgovor“ autora Vlajka Panovića, specijaliste medicinske psihologije, sažetak je dugogodišnjeg praktičnog iskustva potpomognutog teorijskim saznanjima psihologije, pedagogije, filozofije, religije, sociologije, psihijatrije i drugih srodnih naučnih disciplina.

  Кnjiga je koncipirana u formi pitanja i odgovora koji pokrivaju neke od najintrigantnijih tema koja interesuju (buduće) roditelje, ali i pitanja koja se specifično tiču muško-ženskih odnosa. Ima uvodno i devet poglavlja koja pokrivaju tematski raspon od braka, porodice, roditeljstva, dece do uticaja muzike i stresa na sve nas. Namenjena je stručnoj javnosti, laicima, roditeljima i studentima koji će se u praksi naći pred mnogim pitanjima koji ova knjiga pokriva. Panović u relaciji tradicionalno – moderno, koja se ispostavlja kao esencijalna za celu knjigu, bira put između uz visoko vrednovanje porodice kao takve.

  Vreme u kome živimo izaziva velike krize i brze promene u porodici, te otežano prilagođavanje pre svega roditelja u međusobnom odnosu, ali i u odnosu prema deci. Mnogi roditelji su zbunjeni, često uplašeni, a deca sve više nestrpljiva i agresivna.

  Кroz formu pitanja i odgovora, u ovoj knjizi je napravljena korelacija između tradicionalnih porodičnih vrednosti u našoj kulturi i savremenih prilika koje otežavaju roditeljstvo danas.

  Nakon predstavljanja knjige, autor će održati predavanje „Najčešće greške u vaspitanju dece“.

  Promocija i predavanje održaće se u čitaonici Narodne biblioteke u 18 sati.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura