• Prošle godine za Šekspir festival građani Inđije dali 3 miliona dinara

  Opština Inđija je u prošloj, 2022. godini, izdvojila 3 miliona dinara za Šekspir festival, vidi se u izveštaju organizatora festivala Itaka art centra,  koji će se naći pred odbornicima u Skupštini opštine Inđija na sednici 19. juna. Prema izveštaju, najviše novca je utrošeno za realizaciju i produkciju programskih aktivnosti, 1, 8 miliona dinara. Za tehničko […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prošle godine za Šekspir festival građani Inđije dali 3 miliona dinara

  Opština Inđija je u prošloj, 2022. godini, izdvojila 3 miliona dinara za Šekspir festival, vidi se u izveštaju organizatora festivala Itaka art centra,  koji će se naći pred odbornicima u Skupštini opštine Inđija na sednici 19. juna.

  Prema izveštaju, najviše novca je utrošeno za realizaciju i produkciju programskih aktivnosti, 1, 8 miliona dinara. Za tehničko opremanje je potrošeno 700 hiljada dinara, za putne troškove i transport 300 hiljada  dok je za smeštaj i ishranu gostiju izdvojeno 100 hiljada dinara koliko i za troškove štampe i marketinga.

  Za razliku od ostalih festivala koji se održavaju na teritoriji opštine Inđija a koji su za građane ove sremske opštine besplatni, za Šekspir festival su potrebne karte.

  Ove godine Šekspir festival, koji se održava u Vili Stanković u Čortanovcima obeležava 10 godina rada.

  Cena karte::

  Za GLAVNI PROGRAM festivala: 1.200,00 dinara, PRATEĆI PROGRAM: Predstava POSLE OTELA: 600,00 dinara.

  Ovaj internacionalni pozorišni festival je osnovan 2014. godine i održava se svake godine u junu, u Vila Stanković

  Pokrovitelji Šekspir festivala su, pored opštine Inđija,  Pokrajinski sekretarijat za kulturu i javno infor­misanje, , Ministarstvo kulture i informisanja, Grad Novi Sad, Uniqa osiguranje, MTS Telekom Srbija.

  Naslovna: Opština Inđija

  IN Medija

  Više o ovogodišnjem Šekspir festivalu:

  https://multisite.radio021.rs/inmedija2/sekspir-festival-od-29-juna-do-5-jula-u-cortanovcima/

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Kultura

  Revizija u Biblioteci od sutra do 16. avgusta

  U Narodnoj biblioteci „Dr Đorđe Natošević“, srede 10. jula do petka 16. avgusta biće sprovedena revizija knjižnog fonda. Biblioteka neće raditi sa korisnicima u Inđiji od 10. jula do 16. […]