• Protest zaposlenih u javnom sektoru u subotu, traže veće plate i zaštitu od nasilja

  Ujedinjeni granski sindikati Nezavisnost za subotu, 10. decembar najavili su protest „Javni sektor – Za veće plate i dostojanstvo profesije“ ispred Vlade Srbije 10. decembra. –Sledeći svoje principe i vrednosti za koje se zalažemo, okupićemo se 10. decembra na Međunarodni dan ljudskih prava kako bismo izrazili nezadovoljstvo našim položajem u društvu, uslovima rada i platama […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Protest zaposlenih u javnom sektoru u subotu, traže veće plate i zaštitu od nasilja

  Ujedinjeni granski sindikati Nezavisnost za subotu, 10. decembar najavili su protest „Javni sektor – Za veće plate i dostojanstvo profesije“ ispred Vlade Srbije 10. decembra.

  Sledeći svoje principe i vrednosti za koje se zalažemo, okupićemo se 10. decembra na Međunarodni dan ljudskih prava kako bismo izrazili nezadovoljstvo našim položajem u društvu, uslovima rada i platama koje dobijamo za svoj odgovoran posao.– saopšteno je iz Nezavisnosti.

  Zahtevaju povećanje plata od 25 odsto za sve zaposlene u javnom sektoru, bez diskriminacije, bezbedne uslove rad za sve i zaštitu od svih oblika nasilja, topli obrok i regres za ceo javni sektor i kolektivne ugovore koji će se poštovati.

  Da se ne stidimo svojih plata, već da se njima ponosimo kao što se ponosimo poslom koji radimo. – poručili su iz sindikata.

  Protest će početi u 12 časova.

  Izvor: 021.rs

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]