• Protesti „Srbija protiv nasilja“ u petak u Novom Sadu, u subotu u Beogradu

  Protesti „Srbija protiv nasilja“ biće održani i ove nedelje, i to u petak u Novom Sadu, a u subotu u Beogradu, najavili su organizatori. Protest u Novom Sadu će u petak početi u 18 sati na Pozorišnom trgu. Govoriće osam ljudi, među kojima Miroslav Aleksić, Biljana Stojković, Aleksandar Jovanović, Biljana Đorđević. Protest u Beogradu u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Protesti „Srbija protiv nasilja“ u petak u Novom Sadu, u subotu u Beogradu

  Protesti „Srbija protiv nasilja“ biće održani i ove nedelje, i to u petak u Novom Sadu, a u subotu u Beogradu, najavili su organizatori.

  Protest u Novom Sadu će u petak početi u 18 sati na Pozorišnom trgu. Govoriće osam ljudi, među kojima Miroslav Aleksić, Biljana Stojković, Aleksandar Jovanović, Biljana Đorđević.

  Protest u Beogradu u subotu je takođe od 18 sati, a okupljanje je ispred Narodne skupštine.

  U Beogradu je prošle subote održan 22. po redu protest „Srbija protiv nasilja“. Protest je počeo ispred Narodne skupštine, a šetnja je išla takozvanom medijskom trasom, a završila se kod zgrade Predsedništva Srbije. Građanima su se ispred Skupštine Srbije obratili Nebojša Zelenović i Radomir Lazović.

  Naslovna: Denis Kolundžija

  Izvor: N1

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Smenjen direktor Elektrodistribucije Srbije

  Direktor Elektrodistribucije Srbije (EDS) Bojan Atlagić razrešen je, umesto njega tu funkciju obavljaće Biljana Komnenić, dosadašnja direktorka tehničkog […]

  Likvidiran ubica policajca

  Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je likvidiran ubica […]