• Prvi pogled na „Avatar“iza kamere

  Nakon trinaest godina pauze, stiže nastavak sage o avatarima i nosiće naziv „Avatar: Put vode“, a priliku da prva pogleda trejler i dobije uvid u radnju filma imaće publika na projekcijama filma „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“, koji će premijerno biti prikazan 4. maja. Reditelj Džejms Kameron temeljno je radio na filmu kako bi pomerio […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prvi pogled na „Avatar“iza kamere

  Nakon trinaest godina pauze, stiže nastavak sage o avatarima i nosiće naziv „Avatar: Put vode“, a priliku da prva pogleda trejler i dobije uvid u radnju filma imaće publika na projekcijama filma „Doktor Strejndž u multiverzumu ludila“, koji će premijerno biti prikazan 4. maja.

  Reditelj Džejms Kameron temeljno je radio na filmu kako bi pomerio granice bioskopskog 3D uživanja, piše nova.rs.

  Tizer trejler je premijerno emitovan u Los Anđelesu na CinemaCon-u i pobrao je sjajne reakcije i samim tim podigao očekivanja publike na najviši nivo.

  Radnja filma „Avatar: Put vode“ se odvija više od jedne decenije nakon događaja iz prvog dela, a u planu je da film svetskoj i domaćoj publici bude prikazan u decembru ove godine.

  – Džejk Sali i Nejtiri su osnovali porodicu i čine sve da ostanu zajedno. Međutim, moraju da napuste svoj dom i da istraže regione Pandore. Kada se drevna pretnja ponovo pojavi, Džejk mora da vodi težak rat protiv ljudi – navodi se u sinopsisu filma.

  Režiju potpisuje Džejms Kameron, a producenti su Kameron i Džon Landau. Glavne uloge tumače Zoi Saldana, Sem Vortington, Sigurni Viver, Stiven Lang i Kejt Vinslet.

  – U centru svakog od četiri nastavka biće porodica Sali. Svaka priča će biti zasebna ali kada se posmatra kao celina, putovanje kroz sva četiri nastavka stvoriće veliku epsku sagu – izjavio je producent Jon Landau.

  Fotografije: Mark Fellman/ 20th Century Studios
  Radovan Nikolić (IN Medija
  )

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije VESTI