• Psihomodo Pop 21. veka

  Vili & DeBili naziv je novog super-benda koji su osnovali nekadašnji frontmen legendarnih Psihomodo Pop Davor Gobac, njegov sin Vili i poznati producent Srđan Sekulović Skansi, a koji je poslednjeg dana 2021. godine objavio debi album po imenu „No. 1“. Radi se o 6 autorskih pesama i jednoj obradi, u kojima bend kombinuje punk rock, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Psihomodo Pop 21. veka

  Vili & DeBili naziv je novog super-benda koji su osnovali nekadašnji frontmen legendarnih Psihomodo Pop Davor Gobac, njegov sin Vili i poznati producent Srđan Sekulović Skansi, a koji je poslednjeg dana 2021. godine objavio debi album po imenu „No. 1“.

  Radi se o 6 autorskih pesama i jednoj obradi, u kojima bend kombinuje punk rock, blues rock, garage rock, country rock i power pop zvuk, ukupnog trajanja nešto manjeg od 19 minuta, koje su objavljene na youtube servisu.

  Bend je nastao tokom pandemije, pa je album snimljen sa maskama na licu i uz poštovanje epidemijskih mera, piše TPortal.

  – Autor četiri od sedam pesama je Davor Gobac, pesmu „Psiho“ je napisao Vili, dok je pesma „Poslić“ obrada „Act Naturally“ country legende Bucka Owensa, koju su u svom repertoaru imali i The Beatles. Aranžmani su rezultat bendovskog rada, osim “Udari glavom“ i „Ringišpil“, u kojima aranžman, kao i produkciju cijelog albuma „No. 1“, potpisuje Skansi – navodi se u saopštenju izdavača Dallas Recordsa.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Muzika