• PUPS tražio dekriminalizaciju lakih droga

  Predstavljajući ciljeve svoje treće vlade mandatarka je ponovila sve ono što je Aleksandar Vučić već mnogo puta rekao, a što su iz različtih uglova napadali poslanici i sleva i zdesna, a najorginalniji je bio poslanik PUPS-a koji je usred svega toga tražio dekriminalizaciju lakih droga, piše nedeljnik VREME. Šef poslaničke grupe PUPS – solidarnost i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PUPS tražio dekriminalizaciju lakih droga

  Predstavljajući ciljeve svoje treće vlade mandatarka je ponovila sve ono što je Aleksandar Vučić već mnogo puta rekao, a što su iz različtih uglova napadali poslanici i sleva i zdesna, a najorginalniji je bio poslanik PUPS-a koji je usred svega toga tražio dekriminalizaciju lakih droga, piše nedeljnik VREME.

  Šef poslaničke grupe PUPS – solidarnost i pravda Stefan Krkobabić pohvalio je i podržao ekspoze Ane Brnabić a onda je izneo svojui deju:

  Moja ideja, ideja naše poslaničke grupe je da moramo da idemo u pravcu dekriminalizacije lakih droga po ugledu na Portugal. Portugalski princip kaže da dekriminalizacija podrazumeva da ukoliko posedujete količinu nekog narkotika koji 10 dana može da služi za ličnu upotrebu nećete završiti u zatvoru – kazao je Krkobabić.

  Nije isključeno da će zbog ove ideje Ujedinjeni penzioniri dobitinovi podmladak.

  Dojučerašnji koalicioni partner Dragan Marković Palma ga je zbog toga žestoko iskritikovao.

  Izvor: VREME

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija

  Beograd prodao udeo u Lasti?

  Paket akcija Saobraćajnog preduzeća Lasta prodat je danas na Beogradskoj berzi za 560 dinara po akciji, odnosno za ukupno 145,26 miliona […]