• Putevi Srbije: Spremno i organizovano dočekujemo vikend

  „Putevi Srbije“ saopštili su da spremno i organizovano dočekuju pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima koji se očekuje tokom vikenda kada se proslavlja Srpska Nova godina i završava školski raspust. Kako se navodi u saopštenju, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Putevi Srbije: Spremno i organizovano dočekujemo vikend

  „Putevi Srbije“ saopštili su da spremno i organizovano dočekuju pojačan intenzitet saobraćaja na autoputevima koji se očekuje tokom vikenda kada se proslavlja Srpska Nova godina i završava školski raspust.

  Kako se navodi u saopštenju, intenziviran je rad na naplatnim stanicama, svi kanali za naplatu putarine i distribuciju kartica su u funkciji 24 časa dnevno bez pauze.

  Povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama kako bi se obezbedio nesmetan prolazak vozila usled pojačanog saobraćaja na autoputevima u Republici Srbiji.

  Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine. 

  Učesnici u saobraćaju putem portala na autoputevima i aplikacije za mobilne telefone „Putevi Srbije“, informišu se u realnom vremenu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

  Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“ na linku:  https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/servisne-informacije-a ll, putem mobilne aplikacije JP „Putevi Srbije“.

  JP „Putevi Srbije” u svom saopštenju apeluju na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put bez obavezne zimske opreme, posebno u brdovitim i planinskim predelima, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

  JP „Putevi Srbije“ svim učesnicima u saobraćaju želi Srećnu Srpsku Novu godinu, kaže se u saopštenju.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srbija