• Radionica „Zlatovez zlata vredan“ u Keltskom selu

  Žensko preduzetništvo Inđije ali i cele Srbije u oblasti rukotvorina prikazuje se u ovih dana u turističkom kompleksu Keltko selo u Inđiji pod nazivom „Zlatovez zlata vredan“. Tokom dva dana trajanja članice brojnih udruženja iz Srbije razmenile iskustva u veštinama veza i zlatoveza, kao i iskustva u vezi sa pisanjem projekata i mogućnostima apliciranja istih […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Radionica „Zlatovez zlata vredan“ u Keltskom selu

  Žensko preduzetništvo Inđije ali i cele Srbije u oblasti rukotvorina prikazuje se u ovih dana u turističkom kompleksu Keltko selo u Inđiji pod nazivom „Zlatovez zlata vredan“.

  Tokom dva dana trajanja članice brojnih udruženja iz Srbije razmenile iskustva u veštinama veza i zlatoveza, kao i iskustva u vezi sa pisanjem projekata i mogućnostima apliciranja istih na konkurse.

  Kako je saopštila lokalna samouprava, na radionici su svoje radove i veštine pokazale članice inđijskog udruženja „EtnoDom Gorocvet“ i udruženja iz Novog Sada, Beograda, Pančeva, Šapca, Loznice, Niša, Stapara, Paraćina i Banja Luke.

  Učešće su, takođe, uzeli profesori i učenici Srednje škole „Dr Đorđe Natošević“ iz Inđije.

  IN Medija

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Inđija

  Još jedna humanitarna akcija za Ljiljanu Kukić

  Humanitarna akcija prikupljanja novca za lečenje Ljiljane Kukić biće organizovana u subotu 20. aprila u inđijskom šetalištu od 8 do 13 sati. Ovog puta novac će biti prikupljan na humanitarnom […]